Românii anunță că sistează livrarea de lemn către Holzindustrie Schweighofer şi Kronospan, companii austriece de prelucrare a lemnului, prezente la noi în țară

Este panică la Holzindustrie Schweighofer şi Kronospan, cele două mari companii austriece de prelucrare a lemnului, după ce românii au anunţat că vor sista livrarea de materie primă pe fondul scandalului Schengen, conform Antena3.

Potrivit unor surse, reprezentanţii Holzindustrie Schweighofer de la Reci (judeţul Covasna) şi Kronospan (Sebeş, judeţul Alba), ar fi fost anunţaţi de furnizorii români că vor sista livrările de materie primă, pe fondul scandalului Schengen.

Consiliile de administraţie ale celor două companii iau în calcul inclusiv sistarea producţiei, dacă furnizorii români se vor ţine de cuvânt şi vor sista livrarea materiei prime, notează sursa citată.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Românii anunță că sistează livrarea de lemn către Holzindustrie Schweighofer şi Kronospan, companii austriece de prelucrare a lemnului, prezente la noi în țară”

Comentariile sunt închise.