Unul dintre cei mai mari fermieri din România și-a închis conturile de la BCR, bancă controlată de austrieci, și nu mai cumpără motorină de la OMV

Dimitrie Muscă, unul dintre cei mai mari fermieri din România, a anunţat că şi-a închis conturile de la BCR şi că nu va mai cumpăra motorină de la OMV, în semn de protest faţă de decizia Austriei de a vota împotriva aderării României la Schengen.

Dimitrie Muscă a anunțat pentru AgroIntel că începând de joi, 8 decembrie, nu va mai lucra cu BCR, după ce oficialii din Austria a anunțat că vor da un vot negativ pe privind aderarea României și Bulgariei la Schengen în ședința Consiliului JAI de joi, 8 decembrie.

„Da, ar trebui să fie supărată toată țara. Dacă ei vor să sufere toată România atunci nici noi nu ar mai trebui să lucrăm, să facem operațiuni cu conturile și cu băncile lor, nici cu BCR care e deținută de un grup austriac, nici cu Raiffeisen, să nu mai lucrăm cu benzinăria Mol, cu OMV Petrom unde am consum foarte mare de motorină la peste 7.000 de hectare  și  24.000 de porci. Deci dacă suntem cu bun simț și români bine-crescuți, atunci trebuie să le dăm o palmă de să vină să se roage ei de noi: domnule, haideți să vă dăm Schengen-ul. Acesta este punctul meu de vedere”, a spus Dimitrie Muscă.

Dimitrie Muscă a transmis că va da mesajul privind renunțarea la serviciile firmelor austriece pe spațiul României, la toți cunoscuții, care ar trebui să dovedească faptul că „sunt buni români”.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Unul dintre cei mai mari fermieri din România și-a închis conturile de la BCR, bancă controlată de austrieci, și nu mai cumpără motorină de la OMV”

Comentariile sunt închise.