Pentru al doilea an la rând, una dintre femeile anului din SUA este un bărbat

Anul acesta este vorba despre Leigh Finke, un bărbat care se crede femeie din Minnesota. Meritul său? Este primul transgender care a fost ales în Camera Reprezentanților din statul Minnesota. Acesta a tranziționat în 2017.

Anul trecut onoarea de a fi numit una din femeile anului din SUA i-a revenit lui Rachel Levine. Meritul său? A devenit oficialul transsexual de cel mai înalt rang când Senatul l-a confirmat ca secretar adjunct al sănătății în octombrie 2021.

Am mai scris, dar scriu din nou. Transgenderismul e o afecțiune care ține de psihiatrie și ar trebui tratată ca orice altă boală mintală. Oricum te-ai îmbrăca, oricum te-ai machia, oricâte operații ți-ai face, în momentul în care te dezbraci vezi foarte clar că nu ești ceea ce pretinzi a fi. Acest lucru îl conștientizează chiar persoanele transgender. Atunci când tu spui despre tine că ești femeie transgender, respectiv bărbat transgender, recunoști automat că nu ești femeie, respectiv bărbat. O femeie sau un bărbat nu au nevoie de nici un sufix pentru identificare.

Când cineva folosește cuvintele „femeie” sau „bărbat” e foarte clar la ce se referă. Dar când același cineva folosește expresiile „femeie transgender” sau „bărbat transgender” e la fel de clar la ce se referă, respectiv la un bărbat care se crede femeie sau la o femeie care se crede bărbat, nicidecum la o femeie sau la un bărbat.

Sursa: New York Post


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Pentru al doilea an la rând, una dintre femeile anului din SUA este un bărbat”

Comentariile sunt închise.