Un bărbat câștigă o cursă de ciclism feminină în New York și declară că se simte ca un „super erou”

Așa se distruge sportul feminin, tot felul de bărbați ratați se declară femei și concurează în competițiile feminine unde fac legea.

Ultimul caz e al unui bărbat de 46 de ani care acum își spune Tiffany Thomas. Acesta s-a apucat de ciclism în 2018, pe vremea când avea deja 41 de ani. Cu toate acestea, în doar cinci ani de zile a ajuns să domine competițiile feminine. În prezent este membru al unei echipe feminine de ciclism din Los Angeles unde cea mai în vârstă coechipieră a sa are 32 de ani.

Bătaie de joc la adresa femeilor. Bărbatul, din punct de vedere fizic, e clar mai puternic decât femeia. Ține de biologie. Faptul că un bărbat se declară femeie nu schimbă legile naturii, tot bărbat este. Oricum s-ar îmbrăca, oricât s-ar machia, oricâte operații și-ar face, în momentul în care se dezbracă văd foarte clar că nu sunt femei, ci că doar pretind a fi femei, doar de aia se identifică a fi „femei trans”. Ori femeia nu are nevoie de nici un sufix pentru a se identifica.

Iar faptul că sportul feminin este distrus în fiecare zi în care unui bărbat i se permite să concureze în competițiile feminine e evident pentru orice persoană cu scaun la cap. Hannah Arensman, fostă campioană la ciclism, a decis să renunțe recent la acest sport după ce a ratat un loc pe podium pentru un ciclist trans.

Iată ce a declarat atunci când s-a retras: „La ultima mea cursă de la recentele Campionate Naționale UCI de ciclocross la categoria feminină de elită, am ajuns pe locul patru, flancat de ambele părți, adică pe locul trei și locul cinci, de bărbați. Sora mea și familia au plâns în hohote în timp ce au văzut un bărbat care termină în fața mea, după ce au fost martori la mai multe interacțiuni fizice cu el pe parcursul cursei.

Sursa: The Daily Mail


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost