Simbolistica unui steag

Suntem înconjurați de steaguri, o mulțime de organizații au steaguri, ca să nu mai vorbim de țări. Fiecare țară are un steag, drapelul național.

Dar de ce există atâtea steaguri? De ce sunt importante? Care e rolul lor?

Steagul simbolizează apartenența la ceva, îi identifică pe cei ce-l poartă sau afișează sau flutură ca făcând parte dintr-o organizație, dintr-un grup, dintr-o comunitate cu care se mândresc.

Între toate steagurile, drapelul național este special pentru că reprezintă o comunitate națională. Drapelul național se afișează pe clădirile oficiale, pe sediile prezidențiale, guvernamentale, parlamentare, pe sediile autorităților locale etc. Iar clădirea prezidențială, sediul guvernului și al parlamentului sunt cele mai reprezentative pentru orice stat. Drapelul național care flutură pe aceste clădiri semnifică autoritatea statului asupra întregului teritoriu național.

Să ne amintim de sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut armata sovietică imediat după ce a cucerit Berlinul a fost să înlocuiască drapelul nazist de pe clădirea Reichstag-ului, sediul parlamentului german, cu cel al URSS. Acest lucru s-a întâmplat la data de 30 aprilie 1945 și a simbolizat sfârșitul regimului nazist.

Acum să revenim la prezent. În luna iunie a fiecărui an se întâmplă ceva similar. Luna iunie a fost confiscată de comunitatea LGBT și a fost declarată a fi „luna mândriei (de a fi gay)”. Este luna în care steagurile lor le vezi în toate localitățile administrate de stânga. Marile orașe occidentale administrate de reprezentanți ai stângii sunt pline de steaguri curcubeu în aceste zile. Le vezi fluturând pe toți stâlpii, pe toate clădirile administrative etc. Tocmai de aceea le vezi peste tot, pentru a transmite mesajul de capitulare în fața propagandei LGBT.

Același lucru s-a întâmplat zilele trecute la Washington, acolo unde administrația americană a decis arborarea steagului comunității LGBT pe clădirea Camerei Reprezentanților alături de drapelul național. Un lucru extrem de grav având în vedere simbolistica. Nu doar localitățile și zonele administrate de reprezentanți ai Partidului Democrat din SUA a capitulat în fața propagandei LGBT, ci toată America.

Acesta e mesajul transmis de  administrația de stânga a lui Joe Biden, bătrânelul senil și corupt ajuns președinte al SUA prin fraudă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Simbolistica unui steag”

  1. Simolistica ” Steag ” ,etc, etc , este forma de idenficare / manipulare prin asa zisa „Identificare a indivudului cu masa conducatoare politica la momentul respectiv ” Este Cea mai simpla dar complexa forma de ” aderare individ-structura plotica nationala „, dar cu cat este mai simpla ” cu cat are aderenta la individ , fiindca ” teoretic si practic este simbolul aderarii individului la grup social prin identificarea ” cerintelor sale individuale de la grup social structural politic :avem , multe aspecte ale simbolului ” steag ” de mii de anii : Cruciatii ( Crucea Albastra pe fond alb ) , nazistii ( Zvastica pe fond alb si rosu ) Comunistii sigla ” Secera si Ciocamn pe fond rosu , sau Steaua cu cinci colturi , etc , etc, americanii ( fruntea democratiei ” stele pe fond rosu si alb, etc .Fiecare dintre noi daca ne uitam pe internet ” putem analiza siguri simbolistica culorii si a ” SIGLEI ” .Dar poate dupa ” cele trei culori ” cu fosta ” Sigla comunista in mijloc ” , scoasa si pusa o ” GAURA ” si la propriu si la figurat , ar trebui ca toti mai ” vrednici ca noi in ale manipularii ” Sa ne intoarcem la simpla ” TIGLA ” de pe vremea dacilor ai caror inaintasi ca vrem sau nu vrem suntem cu amestucurile istorice traditionale , la sigla ” CAPULUI DE BALAUR ” , STEAGUL DACILOR .Aceasta ca forma ” A CONTINUITATII SI ADERARII LA UN SIMBOL ISTORIC DE MII DE ANII, CONSACRAT ” Aceasta nu pentru a ne simtii ” DACII ” departe spus , pentru a fii in noua competitie ” mondiala cu simbolull si etnogeneza populatie teritoriala ” Dar repet ” FIECARE DECIDEM ACUM SI UITAM CA VOR FII ALTII DUPA NOI , CARE NU AU NICI O VINA CA ” NU STIU DE CE , DE UNDE SI CINE SUNT ” In noul amalgam politic international , cu scop de manipulare privind ” DISPARAITEA GINTEI SI ETNIEI TALE ” acum prin SIMBOL , maine PRIN ” TRANSPLANT DE SEX ” , POIMAINE PRIN ” NOI ASA SUNTEM , VENITI EXTRATERESTII , FARA NICI O ISOTORIE SI CONTINUITATE ” DE POPOR ” BASTINAS ” PE MALURILE DUNARII DE VREO 10-20.000 de ani ” DEMOSNSTRAT ARHELOGIC „

Comentariile sunt închise.