„Dreptate pentru Alexandra”. Tragedia tinerei mame care a murit într-un spital din Botoșani scoate românii în stradă

Tragedia Alexandrei, o mamă tânără, în vârstă de doar 26 de ani, care a murit în Maternitatea din Botoșani, scoate lumea în stradă pentru a treia zi consecutiv.

Sute de oameni participă, luni seară, la protestul „Dreptate pentru Alexandra”, în fața Prefecturii din Botoșani, anunță Monitorul de Botoșani.

Participanții la protest au bannere cu mesajul „Nu am aer”, acesta fiind ultimul mesaj transmis de Alexandra mamei sale, în dimineața în care a murit la spitalul din Botoșani.

Alexandra, mamă a trei copii, a ajuns joi seara la Secţia Obstetrică Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani, deoarece sângera, ea fiind însărcinată în 3 luni. Alexandra a trimis mesaje pe parcursul nopții atât medicului de gardă, cât și medicului curant, rugându-i să o opereze. Tânara a murit vineri dimineața, notează Monitorul de Botoșani.

Luni, conducerea Spitalului Judeţean din Botoșani a anunțat că au fost suspendați medicul și asistenții medicali care erau de gardă în noaptea în care a murit Alexandra.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost