Trece vara, vine toamna și odată cu ea reîncepe isteria COVID

În anul 2022 Pfizer a avut venituri record de peste 100 miliarde de dolari, dintre care 57 de miliarde în urma vânzărilor de vaccinuri împotriva gripei chinezești și a antiviralului Paxlovid. În 2023 aceste venituri s-au prăbușit. Cele mai recente date arată că în trimestrul 2 al anului 2023 veniturile din vânzarea de vaccinuri împotriva gripei chinezești  au scăzut cu 83% iar cele din vânzarea antiviralului Paxlovid au scăzut cu 98% față de aceeași perioadă a anului 2022.

Aceeași soartă a avut-o și Moderna.

Asta pentru că multă lume s-a cam lămurit că vaccinurile sunt inutile, nu te protejează împotriva gripei chinezești și nici nu oprește răspândirea acesteia. Ba mai mult, au efecte adverse extrem de grave. Sportivi în vârf de formă se prăbușesc pe teren, numărul cazurilor de îmbolnăviri de de inimă au explodat, la fel ca și decesele subite ale persoanelor în floarea vârstei.

Dar statul paralel nu cedează, așa zișii „experți” continuă campania anti vaccinare, vor reintroducerea restricțiilor din perioada plandemiei. Iar tonul vine de la Washington, acolo unde administrația senilului și coruptului Joe Biden a început să tragă alarma. Mass media corporatistă a preluat semnalul și a pornit campania de manipulare. Cazurile de îmbolnăviri de gripă chinezească au început să crească alarmant! Trebuie să rămânem vigilenți! Pericolul nu a trecut! A apărut o nouă variantă a virusului cu 33 de mutații! Aceasta deja s-a răspândit la scară mondială! Dar nu vă faceți probleme! Noi am prevăzut acest lucru, marile noastre companii farmaceutice au lucrat în tot acest timp și au pregătit un nou vaccin booster! Acesta va fi disponibil începând cu luna septembrie! Vaccinați-vă pentru sănătatea dumneavoastră!

E și normal, doar sponsorii suferă financiar, marile companii farmaceutice au nevoie să-și reumple cuferele.

Și ce perioadă e mai bună decât începutul toamnei? A trecut vara, gata cu vacanțele, lumea se întoarce la lucru și copiii la școală. Așa că de ce să nu începem o nouă campanie de terorizare a populației cu tot felul de măsuri restrictive aberante cu speranța că mulțimea se va vaccina cu noul ser minune? Poate mai recuperează ceva din pierderi în trimestrul 4.

Iar America dă tonul. Acolo deja au început restricțiile, deocamdată la nivel local. Spitalele din orașul Buffalo, statul New York, deja au reintrodus obligativitatea măștilor și a testelor COVID, motivul fiind creșterea cazurilor de gripă chinezească. Ce înseamnă această „creștere” nimeni nu știe. Ce se știe e că acesta este doar primul pas. Urmează ca aceleași măsuri să fie luate și de celelalte spitale.

Apoi măsurile restrictive vor fi extinse la nivel federal, acolo unde are autoritate președintele senil și corupt al SUA. Deja există informații că începând cu mijlocul lunii septembrie măștile vor deveni obligatorii pentru angajații din aeroporturile americane, pentru ca începând cu luna octombrie măștile să devină obligatorii pentru piloți, personalul de bord și călători. Bineînțeles că toate aceste măsuri vor fi luate pentru binele populației.

Normal că isteria se va răspândi la nivel mondial. „Specialistul” nostru, Octavian Jurma, deja pregătește terenul. Iată doar câteva fragmente din ultimele două postări ale sale de pe Facebook:

Avem confirmarea tardivă că săptămâna trecută am înregistrat o nouă creștere a numărului de cazuri noi. Suntem așadar în a 4-a săptămână consecutivă de creștere a numărului de cazuri noi de COVID-19 și evoluția acestui nou val endemic se încadrează în intervalul realist de prognoză.

Singura necunoscută importantă în acest moment este politica, pentru că nu știm dacă vaccinul booster XBB va fi disponibil în România. Faptul că se fac aproape 2 ani de când Paxlovid a fost aprobat de EMA și încă nu este ușor accesibil în România nu îmi dă motive de optimism.

Am primit deja mai multe întrebări legate de boosterul XBB și tot ce pot să vă spun este că e singurul vaccin booster anti-COVID pe care mai merită să îl facem. (Facebook, 18 august 2023)

Din păcate pe radarul specialiștilor care mai monitorizează pandemia a apărut o nouă variantă care are un număr foarte mare de mutații (peste 30) cu potențialul de a schimba profilul epidemic al SARS-CoV-2.

BA.2.86 a fost detectată inițial în Danemarca dar de atunci a mai fost identificată și în alte țări. În acest moment sunt 6 cazuri în 4 țări, Danemarca (3), Israel (1), SUA (1) și Marea Britanie (1). Distribuția geografică largă cât și lipsa de contact între cazuri sugerează că avem în față o variantă care circulă deja global în răspândire comunitară.

Ultima variantă cu peste 30 de mutații care a avut un impact major în profilul epidemic al SARS-CoV-2 a fost Omicron. (Facebook, 19 august 2023)

Cred că este foarte clar ce se  urmărește. Iar măști, iar teste, iar restricții de circulație, iar pașapoarte de vaccinare, iar discriminare pe baza statusului vaccinării etc.

Eu chiar îmi doresc să încerce din nou introducerea unor măsuri restrictive similare cu cele din perioada plandemiei. Pentru că acum deja suntem mult mai mulți cei care realizează că au fost mințiți și manipulați, acum  avem experiența anilor 2021 și 2022. Așa că în momentul în care vor fi reintroduse măsurile restrictive ignorați-le. Refuzați să vă supuneți, refuzați să purtați măști, refuzați să vă testați doar pentru că așa vă cere cineva, boicotați magazinele care vor condiționa intrarea de portul măștii etc. Puterea e de partea noastră, cu cât suntem mai mulți, cu atât vom avea putere mai mare!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Trece vara, vine toamna și odată cu ea reîncepe isteria COVID”

Comentariile sunt închise.