Tenismanul sârb Novak Djokovic, biruitor în primul meci disputat în Statele Unite, după doi ani în care accesul i-a fost interzis fiindcă nu era vaccinat anti-covid

Tenismanul sârb Novak Djokovic a câştigat, miercuri, primul său meci disputat în Statele Unite după o pauză de doi ani, perioadă în care i-a fost interzis accesul deoarece nu era vaccinat anti-covid.

După meciul de miercuri, Novak Djokovic s-a calificat în turul al treilea al turneului ATP Masters 1.000 de la Cincinnati, dotat cu premii totale în valoare 6,6 milioane de dolari.

Novak Djokovic îl va înfrunta în turul următor pe francezul Gael Monfils, care a reuşit miercuri să-l elimine în două seturi, 7-5, 6-4, pe australianul Alex De Minaur, cap de serie numărul 12, notează Agerpres.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Tenismanul sârb Novak Djokovic, biruitor în primul meci disputat în Statele Unite, după doi ani în care accesul i-a fost interzis fiindcă nu era vaccinat anti-covid”

  1. Cât de simplă este normalitatea! Dar nu,vin tot felul de sclerozați care ne obligă să vedem albul,negru și negrul,alb.Oricum,atâția nemernici care au propovăduit „binefacerile”acelui ser criminal,sunt zero- 0-
    în comparație cu acest uriaș caracter sportiv și uman,N.Ďjokovič.

Comentariile sunt închise.