Protest față de obligativitatea vaccinării, joi, în fața Ministerului Sănănății. Claudiu Târziu: NU putem să renunțăm la drepturile și libertățile noastre

Joi, 17 august, în fața Ministerului Sănătății din Capitală, a avut loc un protest față de Strategia Națională de Vaccinare, document aflat în prezent în consultare publică, și față de vaccinarea obligatorie.

La protest au participat sute de persoane, din societate civilă, din partide și din mișcări patriotice.

Prezent la protest, Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR , a subliniat că orice om trebuie să aibă libertatea de a decide în privința sănătații, de a decide dacă se vaccinează sau nu.

Trebuie să avem posibilitatea de a spune da sau nu în ceea ce privește sănătatea noastră și corpul nostru. Doar statele totalitare cred că știu mai bine decât cetățenii lor ce este mai bine pentru ei.

Am venit aici, la protest, să arătăm că există români care se opun acestor tendințe totalitare.

Nu vom accepta niciodată să fim puși în imposibilitatea de a ne apăra sănătatea, viața și libertatea, așa cum nu am acceptat nici în timpul pandemiei așa-zisă de COVID. Gândiți-vă ce ar fi însemnat dacă la acel moment exista o astfel de lege și toți eram vaccinați cu un ser experimental, care s-a văzut ce dezastru a făcut în rândurile persoanelor vaccinate.

Atunci am scăpat de o asemenea chestiune, astăzi avem libertatea de a ne manifesta împotriva oricărei tendințe de a ni se pune pumnul în gură, de a ni se pune libertatea între paranteze, de către un ministru sau de către un partid aflat vremelnic la putere.

Guvernul PSD-PNL trebuie să-i asculte pe români și să înțeleagă ce vrea poporul, să facă ce trebuie pentru popor, nu să facă ce-i trece prin cap împotriva poporului”, a spus senatorul Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, este importantă colaborarea dintre partidele politice patriotice și societatea civilă. „Unii fără alții nu putem, iar unii împreună cu alții suntem mult mai puternici și de neînvins”, a subliniat Claudiu Târziu.

Reamitim că senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR și candidat al partidului la alegerile europarlamentare din iunie 2024, a solicitat, recent, retragerea imediată a Strategiei Naționale de Vaccinare, document aflat în dezbatere publică, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Protest față de obligativitatea vaccinării, joi, în fața Ministerului Sănănății. Claudiu Târziu: NU putem să renunțăm la drepturile și libertățile noastre”

  1. Poate este mai simplu , potrivit Constitutiei ” art.34 ” Dreptul la sanatate ” , alin 3, adica ” Organizarea asistenţei medicale şi a sistemului de asigurări sociale pentru boală, accidente, maternitate şi recuperare, controlul exercitării profesiilor medicale şi a activităţilor paramedicale, precum şi alte măsuri de protecţie a sănătăţii fizice şi mentale a persoanei se stabilesc potrivit legii. ” corelat cu art.26 Constitutie , ” dreptul la o viata privata ” , pe langa acest miting , care are rolul sau de ” imagine propaganda politica ” cu respectul cuvenit pentru toti participanti : medici , cetateni , etc dar fara impact decat emotional si nu ” CORECTIV LEGISLATIV ” atat timp cat reprezentantii politici alesi democratic nu au inaintat o motiune de cenzura in Parlament , la acest asa zis ” PROGRAM NATIONAL DE VACCINARE ” care nu are nici o baza legala atat timp cat ” masurile de protectie a sanatatii fizice „CONFOROM CONSTITUTIEI , NU SUNT STABILITE CONFORM LEGII , VOTATA DE PARLAMENTUL ALES. Poate era si este mai eficient asa decat prin ” mitinguri pe caldura aceasta ” fara nici un impact legislativ , decat emotional si propagandist politic, pe romaneste ” VORBA MULTA , FAPTA PUTINA SAU DELOC „

Comentariile sunt închise.