Tenismena Sorana Cîrstea, de partea Simonei Halep: Suspendarea este pentru un om nevinovat!

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea o apără public pe Simona Halep și declară că nu crede că aceasta este vinovată de dopaj făcut în cunoștință de cauză.

„O cunosc pe Simona. Nu cred că, vreodată, s-a dopat conștient. Această suspendare este pentru un om nevinovat”, a spus Sorana Cîrstea, în exclusivitate, pentru Sport.ro.

Sorana Cîrstea a vorbit despre „aroganța” permanentă a Serenei Williams

Potrivit sursei citate, românca a vorbit și despre „clinciul” dintre Simona Halep și Serena Williams, purtat de la distanță. Sorana Cîrstea i-a ținut din nou partea Simonei Halep, menționând aroganța permanent regăsită în cazul americancei, de-a lungul carierei sale.

„Serena, ca jucătoare, a fost extraordinar de bună, dar, ca persoană, mereu a avut această aroganță. Nu a acceptat când cineva a putut să o bată sau când cineva i-a luat un titlu”, a subliniat  Sorana Cîrstea.

Declarația tenismenei a înfuriat presa din SUA/ „Are tupeu!”

„Mi se pare incredibil că se vorbește mai mult de postarea Serenei pe Twitter decâ despre suspendarea lui Halep pentru că a folosit substanțe interzise. De asemeena, Cîrstea are tupeu să vorbească despre Serena, având în vedere că i-a luat doar 3 game-uri în 7 meciuri”, a scris Matt Dowell, jurnalist la FOX, pe platforma X, fosta Twitter, potrivit GSP.ro.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost