Alegeri DECISIVE în Polonia. Claudiu Târziu: Succesul forțelor național-conservatoare este vital pentru securitate, familie și normalitate

Duminică, 15 octombrie, în Polonia, sunt organizate alegeri parlamentare, considerate ca fiind decisive pentru viitorul acestei țări.

Principalele formațiuni politice care intră în cursa pentru formarea unui nou Parlament sunt partidul nationalist Lege și Justiție (PiS), condus de Jaroslaw Kaczynski, și Coaliția Civică (KO), condusă de Donald Tusk.

„Succesul forțelor național-conservatoare în alegerile de azi din Polonia este vital pentru securitate, familie și normalitate”, a transmis, duminică, pe Facebook, președintele CNC AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Birourile de votare s-au deschis, duminică dimineaţă ,pentru un scrutin legislativ care se anunţă disputat şi care este considerat esenţial pentru viitorul acestei ţări, transmite AFP, citată de Agepres.

Procesul de votare din Polonia, ţară cu 38 de milioane de locuitori şi membră a UE şi a NATO, se va încheia la ora 19:00 GMT, primele sondaje la ieşirea de la vot fiind aşteptate la scurt timp după aceea.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Alegeri DECISIVE în Polonia. Claudiu Târziu: Succesul forțelor național-conservatoare este vital pentru securitate, familie și normalitate”

  1. Se spune ca cine te plateste te si ” dijmuieste ” si atunci fiecare ” propagandist / agent de influenta media ” televizat sau scris este in functie ” de Jupanul lui ” , SA NU UITAM PRIM ASA ZISA ” REVOLUTIE DEMOCRATICA ” cea din ROMANIA , in 89 , televizata, si scrisa ” Dupa platitor ” Atunci a fost primul exepriment ” televizat mediatic ” cu asa zise ” REVOLUTII DEMOCRATICE ANTI-COMUNISTE ” dupa aceea s-a perfectionat ” PROCEDEUL MANIPULARII MEDIATICE ” PRIN AGENTI DE INFLUENTA . Sa nu uitam marele articol din EVENIMENTUL ZILEI , in anii 92 cand ” UN TARAN SI-A VIOLAT GAINA ” Pe vremea accea era un redactor sef la publicatie respectiva, cunoscut si astazi ca ” MARE ANALIST MEDIATIC ” deci Concluzie : ORICE DA BINE LA ” PUBLIC ” SI ARE AUDIENTA ” PRODUCE BANI SI PROFIT ” Restul sunt vorbe .

Comentariile sunt închise.