Dan Negru, despre repatrierea românilor din Israel: Statul trebuie să și dea, nu doar ia! Așa cum statul român a ajutat financiar ucrainenii care fug de război, o putea face și cu românii care fug de război

Dan Negru a comentat în termeni duri declarația premierului Marcel Ciolacu privind repatrierea românilor care fug din calea războiului din Israel și pentru care statul nu asigură curse gratuite.

„M-a speriat umilința cu care statul i-a tratat pe românii repatriați din Israel. Măcar în declarații să fi fost mai umani!

„Statul nu face caritate” a spus guvernu’ și i-a suprataxat la bani pe toți cei care s-au repatriat cu Tarom.

Ba da! Statul trebuie să și dea, nu doar ia! Așa cum statul a ajutat financiar ucrainenii care fug de război, o putea face și cu românii care fug de război!

Până și bulgarii și-au repatriat gratuit cetățenii. Spaniolii, portughezii și multe alte țări au făcut-o!

Statul român și-a suprataxat cetățenii în caz de forță majoră!  Speriați-vă! La un posibil cutremur, statul ne va taxa salvarea de sub dărâmături!

Fiți umani măcar în declarații!  Învățați bunătatea! Bunătatea e singura măsură a omului!”, a transmis, duminică, pe Facebook, Dan Negru.

Reamintim că, săptămâna trecută, premierul Marcel Ciolacu a declarat că statul nu este Crucea Roșie ca să asigure curse gratuite pentru repatrierea românilor care fug din calea războiului din Israel.

„Nu există zboruri umanitare. Nu putem transforma România și companiile românești în Crucea Roșie”, a spus Marcel Ciolacu, după cum a relatat RostOnline.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost