Claudiu Târziu, mesaj de la Catedrala Mitropolitană din Iași: CREDINȚA ne UNEȘTE și ne dă putere să mergem înainte prin vremurile acestea tulburi, în care valorile noastre sunt atacate din toate părțile!

Președintele CNC AUR, Claudiu Târziu, a transmis, duminică, de la Catedrala Mitropolitană din Iași, un mesaj de suflet pentru români, în care a subliniat importanța credinței și a făcut un apel la unitate, dragoste și pace.

Claudiu Târziu a subliniat că deși sărbătoarea Sf. Parascheva s-a terminat, credincioșii vin în continuare și stau la coadă pentru a se închina la racla cu sfintele moaște.

„Nimic nu reușim în viața asta fără credință! Trebuie să facem tot posibilul să-l păstrăm pe Dumnezeu în inima noastră. Să nu ratați nicio duminică să vă întâlniți cu Hristos, să nu ratați nicio clipă în care aveți răgaz să vă rugați!

S-ar fi putut crede că după sărbătoarea Sf. Parascheva să nu mai fie atâta lume aici să se roage și totuși lumea continuă să vină. Este minunat!

Numai această credință care ne unește și ne dă putere ne face să mergem înainte prin vremurile acestea tulburi, în care toate valorile noastre sunt atacate din toate părțile!”, a transmis Claudiu Târziu, într-un live realizat de la Catadrala Mitropolitană din Iași.

Președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare, Claudiu Târziu, se află la Iași unde, în cadrul unei eveniment regional organizat la Amfiteatrul Palas din Iași, se vor prezenta candidații pentru alegerile europarlamentare. Evenimentul are loc începând cu ora 16:00.

Cu această ocazie, candidații AUR pentru Parlamentul European își vor face cunoscute proiectele cu care își propun să reprezinte România în forul legislativ european. Regionala Iași este al doilea eveniment prin care Alianța pentru Unirea Românilor va duce în comunitățile locale din marile regiuni ale țării mesajul politic și oferta de campanie pentru alegerile europarlamentare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost