Presa mainstream ne anunță că părul nespălat este la modă. „Cea mai râvnită coafură a momentului”

Dacă trebuie să ajungeți la muncă, aveți probleme de rezolvat departe de casă sau, pur și simplu, sunteți nevoit să mergeți la cumpărături, dar nu ați avut timp în ultima perioadă să vă spălați pe cap, nu vă îngrijorați prea tare, căci de acum se poartă „părul nespălat”.

Este vestea momentului, anunțată de revistele de modă internaționale și mediatizată de presa mainstream autohtonă, mai exact de Digi 24.

„Fie că este vorba de un păr nespălat de 3-4 zile și ulterior stilizat pentru a arată neglijent, fie că este o coafură obținută prin folosirea câtorva produse de îngrijire și aranjare a părului, coafura cu aspect de păr ud, nespălat și dezordonat este extrem de versatilă și se potrivește tuturor lungimilor de păr”, anunță Vogue, citată de Digi 24.

Sursa ne oferă și un prilej de reflecție la lucrurile care contează cu adevărat: „De ce să vă spălați părul? Poate că pur și simplu ar trebui să gândiți o coafură care se potrivește perfect unui păr neîngrijit”.

Aceasta este ideea stiliștilor și a marilor case de modă, care propun pentru primăvara anului 2024 revenirea la coafura „wet hair look”, prin valorificarea texturii onctuoase a părului (adică unsuroasă, mai pe românește), fie coafat cu produse specifice, fie doar nespălat.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Presa mainstream ne anunță că părul nespălat este la modă. „Cea mai râvnită coafură a momentului””

Comentariile sunt închise.