Belgia: Sindicatele REFUZĂ să se implice în transportul armelor către Israel

În Belgia, sindicatele din transporturi au solicitat membrilor să nu se implice în transportul echipamentelor militare care ar urma să fie trimise în Israel pentru lupta împotriva Hamas, anunță Reuters.

Potrivit sursei citate, mai multe sindicate au anunțat, într-o declarație comună, că au văzut astfel de transporturi de arme pe aeroporturile din Belgia.

„În timp ce se desfășoară un genocid în Palestina, lucrătorii de la diferite aeroporturi din Belgia văd transporturi de arme în direcția zonei de război”, precizează sindicatele într-un comunicat de presă.

Totodată, sindicatele au explicat că încărcarea sau descărcarea acestor arme „ar însemna contribuția la aprovizionarea organizațiilor care ucid oameni nevinovați.”

„Noi, mai multe sindicate care activează în logistica terestră, solicităm membrilor noștri să nu se ocupe de zborurile care transportă echipamente militare către Palestina/Israel”, au anunțat sindicatele.

Un purtător de cuvânt al guvernului belgian a refuzat să comenteze dacă armele au fost expediate din Belgia.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Belgia: Sindicatele REFUZĂ să se implice în transportul armelor către Israel”

  1. Se pare ca cei din sindicate Belgia ” FIIND OFICIAL O STRUCTURA DECIZIONALA ” gandesc astfel ” Privind Genocidul din GAZA ” PE ASA ZISA ” OPERATIUNE MILITARA DEMOCRATICA ISRAEL -SUA ” privind ” TERORISM ” Au mai fost alte actiuni militare justificate prin ” TERORISM ” – in Orientul Mijlociu , dar de fapt „mascate ” prin atacuri militare asa zise democratice ” in suntinerea intereselor de grup multinationale militare-politice-econmice ” privind resurse minerale : petrol , gaze , etc, etc . SE PARE CA BELGIENII DUPA ALTE ASA ZISE CONFLICTE ” TERORISTE ” CU SCOPURI ” ECONOMICE , SOCIALE SI ZONALE DE EXPLOATARE RESURSE MINERALE ” in favoarea marilor CORPORATII MILITAR-ECONOMICE -POLITICE MULTINATIONALE ” au invatat aceasta lectie a ” DEMOCRATIEI BANULUI IN INTERES PROPRIU DE GRUP ORGANIZAT ” Ramane de vazut ce alte sindidicate sau structuri politice europene vor face acesta diferenta intre ” INTERSUL DE GRUP FINANCIAR ” Politic , militar , economic si asa zisul ” TERORISM ” in apararea unui INTERES NATIONAL DE POPULATIE NATIONALA SI A DREPTURILOR LOR DE ” OM si POPOR ” care traieste acolo unde a trait de mii de ani.

Comentariile sunt închise.