„Familia, ULTIMA REDUTĂ în fața ofensivei distrugătoare a neomarxismului”. Conferință eveniment, sâmbătă, la Suceava

Sâmbătă, 4 noiembrie, la Suceava, are loc prima conferință conservatoare organizată de Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu”, în cadrul unei caravane culturale la nivel național.

Conferința de la Suceava se intitulează „Familia, ultima redută în fața ofensivei distrugătoare a neomarxismului”.

„Sîmbătă după-amiază, de la 18:00, la Suceava, deschidem seria Conferințelor Conservatoare. Alături de filozoful Sorin Lavric și sociologul Radu Baltasiu, voi vorbi despre însemnătatea și rolul vital al familiei pentru a opri avalanșa nebuniei neomarxiste.

Vă așteptăm cu interes să participați și să contribuiți la această dezbatere importantă.

Haideți să discutăm despre cum putem proteja valorile românești perene și modul nostru de viață, rezistând ofensivei unei culturi a urii și a morții”, a anunțat, pe Facebook, Claudiu Târziu.

Reamintim că Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu” pornește o caravană culturală la nivel național, după cum a relatat RostOnline.

„La evenimente sunt așteptați toți cei interesați de cultură, de valorile naționale și de conturarea unui viitor stabil pentru România”, anunță organizatorii.

Începând cu luna noiembrie 2023 și până în mai 2024, seria conferințelor conservatoare va poposi în șapte județe și va aduce în atenția publicului teme de actualitate privite dintr-o perspectivă conservatoare, creștină și de identitate națională.

Programul conferințelor:

  • 4 noiembrie 2023 – Suceava
  • 9 decembrie 2023 -Craiova
  • 12 ianuarie 2024- Timișoara
  • 16 februarie 2024- Constanța
  • 16 martie 2024- Iași
  • 13 aprilie 2024- Cluj Napoca
  • 18 mai 2024- Pitești

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost