VIDEO/ Claudiu Târziu, la Chișinău: Sperăm ca reunificarea Basarabiei cu România să se facă cât mai curând, dar trebuie să fim atenți la primejdiile ideologice. Se prefigurează instaurarea unui nou totalitarism

Reunificarea Basarabiei cu România va avea loc și ea va repara o nedreptate istorică, însă trebuie să fim atenți la primejdiile ideologice care amenință nu doar acest act, ci normalitatea și, inclusiv, întreaga românitate, a declarat, duminică, la Chișinău, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Prezent la conferința „România la răscruce de istorie”, Claudiu Târziu i-a avertizat pe frații de dincolo de Prut că în România se face tot mai simțită influența ideologiei neomarxiste.

„Familia și libertatea sunt supuse unor atacuri programatice din partea unor instituții care au încăput pe mâna unor comisari ai neocomunismului, căruia i se mai spune neomarxism, marxism cultural și, un cuvânt mult prea blând, progresism. Prin această ideologie nu se urmărește altceva decât transformarea omului într-un animal, lipsit de orice orizont spiritual, de empatie față de ceilalți, tratat ca un număr și mânat într-o turmă. Ideologia neomarxistă a cuprins cam totul, ni se propune un limbaj nou, obiceiuri noi. Această ideologie vrea să vredem să normalitatea este relativă, iar obiceiurile stranii pe care unii le au reprezintă adevărata normalitate”, a spus Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, astăzi se prefigurează instaurarea la nivel european, dar cu expansiuni în întreaga lume, a unui nou totalitarism, iar acest lucru se poate face prin restrângerea sau suprimarea libertăților.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost