Internet doar cu buletinul? Anunțul ministrului Digitalizării

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a reacționat la măsura propusă în Italia privind accesarea internetului doar cu buletinul, precizând că poartă discuții cu alte state pe această temă.

Într-o intervenție la Antena 3, ministrul Bogdan Ivan a anunțat care sunt măsurile pe care România le va lua în perioada următoare în ceea ce privește accesarea internetului.

„Port discuții împreună cu alte state membre la nivel european pentru reglementarea foarte clară, inclusiv a celor care au conturi pe rețelele de socializare. Când vedem conturi de Facebook, Instagram, TikTok avem o reglementarea la nivel european prin care acei oameni care sunt identificați ca persoane fizice să fie identificați de rețeaua de socializare și să se vadă că are buletin pe model de bifă albastră, dar verde de această dată”, a explicat ministrul Bogdan Ivan.

Acesta a detaliat care sunt în acest moment reglementările privind accesul internetului, la noi în țară.

„La nivel național, avem din luna decembrie 2023 votată legea prin care acei creatori de conținut care folosesc inteligența artificială pentru a folosi imaginea unor persoane care nu și-au dat acordul să primească amenzi foarte mari plus închisoare de la 1 la 5 ani.

Avem Digital Service Act, o reglementare care urmează să intre în Parlament, prin care toate drepturile pe care le are o persoană fizică în mediul offline să le aibă și în mediul virtual”, a precizat ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Internet doar cu buletinul? Anunțul ministrului Digitalizării”

  1. O ” vrajeala , politruka ” dezvoltata mediatic , ” pentru a acoperii ” alte ” aspecte reale de incalcare a legii privind furnizorii de internet ” si accesul mascat ” la utilizator ” prin alte metode ” ortodoxe „. In speta la asa zisa propaganda mediatica pe aceasta tema , ” de prost gust ” , PRECIZAM CA ORICARE ABINAT INTERNET LA FURNIZORI INTERNET , RETEA SOCIALA IN MOMNENTUL INCHEIERII CONTRACTULUI ISI PREZINTA ” BULETINUL ” altfel contractul civil de prestari servicii , intra sub legea penala ” fals in documente publice ” deci pana aici este ” CLAR ” toti utilizatorii de contract furnizor de internet au ” BULETINUL LA DOSAR ” , partea a doua , este mai ” mascata ” , orice utilizator de internet are un ” ip ” inregistrat la intrarea si folosirea reteeli de internet ” IP ” ESTE INREG .OBLIFATORIU DE FURNIZORUL DE SERVICII PRIN ” ALGORTIMUL SAU DE ALICARE SPATIU INTERNET ” DECI ORICAND SE POATE VERIFICA DACA ” IP ” este al ” BULETINULUI ” posesor de servicii internet .DECI TOTUL este o vrajeala mediatica politruka , pentru a ” NE DA IMPORTANTA ” dar fara ” LEGE ” doar bla, bla , etc, etc

Comentariile sunt închise.