Parastasul mărturisitorului Ioan Ianolide, sâmbătă, 3 februarie, la Mănăstirea Cernica

Sâmbătă, 3 februarie, la Mănăstirea Cernica va avea loc parastasul mărturisitorului Ioan Ianolide, la 38 de ani de la trecerea la Domnul, a anunțat ASCOR București.

„Vă invităm să luați parte la parastasul săvârșit întru pomenirea scriitorului și mărturisitorului Ioan Ianolide.

Ne vom întâlni sâmbătă, 3 februarie, ora 7:30 la stația de metrou Pantelimon și ne vom îndrepta spre Mănăstirea Cernica. Vom participa la Sfânta Liturghie începând cu ora 8:30 și la slujba parastasului, la mormântul mărturisitorului Ioan Ianolide, începând cu ora 11:00.

„Drumul de la minte la inimă, de la lumea exterioară la cea interioară este cel mai lung, mai complex şi mai ademenitor drum pe care-l poate parcurge omul în viaţă. Începutul lui este războiul nevăzut al gândurilor.” (Ioan Ianolide)

Ioan Ianolide a adormit pe data de 5 februarie 1986 și a fost un tânăr mărturisitor în temnițele comuniste, fiind închis la Gherla, Târgu Ocna, Aiud, unde l-a cunoscut și pe Valeriu Gafencu.

Se împlinesc 38 de ani de la moartea acestuia.

Persoană de contact: Ştefania: 0784 368 467Vă așteptăm!”, a transmis, pe Facebook, ASCOR București.

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost