Părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului slujește duminică, 21 ianuarie, la Parohia Oborul Vechi „Sfinții Ioachim și Ana” din Capitală

Părintele Nicolae Tănase de la Parohia Valea Plopului va sluji Dumnezeiasca Liturghie și va ține cuvânt de învățătură la Parohia Oborul Vechi „Sfinții Ioachim și Ana” din Capitală.

Anunțul a fost făcut de părintele paroh Ciprian Tudor.

„Părintele Nicolae Tanase, părinte pentru bătrânii și sutele de copii găzduiți în Centrele Sociale de la Valea Screzii și Parohia Valea Plopului , va sluji Dumnezeiasca Liturghie și va ține cuvânt de învățătură în biserica noastră, Biserica Sf Ioachim şi Ana – Oborul Vechi , Duminică 21 ianuarie.

Dacă pe perioada Sfintelor Sărbători am exersat mai mult virtutea bunătății prin darurile oferite, vă rugăm și vă invităm să sprijinim și acum, la început de an, copiii, mamele copiilor și bătrânii găzduiți în Centrele Sociale de la Valea Screzii și Valea Plopului.

Până duminică 21 ianuarie, și chiar și în ziua de duminică 21, puteți trece pe la biserica noastră și să aduceți: detergenți, produse de curățenie și menaj, alimente neperisabile (zahăr, făină, ulei, orez, mălai, conserve etc), veselă, tacâmuri, electrocasnice..etc

Toate produsele colectate vor fi oferite Centrelor Sociale coordonate de părintele Nicolae.

Vă așteptăm duminică 21 ianuarie la Dumnezeiasca Liturghie!

Str Traian, nr 204, Sector 2, București

Bun este Dumnezeu cu noi, buni să fim și noi cu aproapele nostru!”, a transmis, pe Facebook, părintele paroh Ciprian Tudor.

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost