Medicul Monica Pop despre vaccinarea copiilor împotriva covid: Un act CRIMINAL, mai ales în cazul celor cu vârstă mică

Vaccinarea copiilor împotriva covid, mai ales a celor cu vârstă mică, este o măsură criminală, a avertizat, luni seara, medicul Monica Pop.

Prezentă în cadrul emisiunii „Subiectiv”, la Antena3, medicul Monica Pop a comentat concluziile unui medic care a trimis Curţii Supreme din Israel o analiză a efectelor vaccinului Pfizer administrat tinerilor.

„Este un act criminal, mai ales în cazul celor foarte mici”, a spus Monica Pop despre vaccinarea copiilor, adăugând că „să faci așa ceva sugarilor este ceva de neînchipuit”.

„Și așa eu am fost întotdeauna pro-vaccinistă pentru vaccinurile acelea împotriva bolilor care schilodesc și ucid, dar oricând sau întotdeauna vaccinul mi s-a părut un impact extrem de dur asupra unui organism.

Vaccinul ajută persoana respectivă să facă o formă mai ușoară. Nu previne nimic altceva. Există și un pericol: cei vaccinați fac o formă ușoară, uneori asimptomatică și vor îmbolnăvi și pe ceilalți, deci trebuie grijă foarte mare.

Acest lucru se desprinde chiar și dintr-un comunicat al ministerului Sănătății că orice vaccinat se poate îmbolnăvi și poate transmite fără doar și poate. Statutul de purtător este pentru orice virus”, a spus medicul Monica Pop, potrivit sursei citate.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost