Partidul AfD, interzis în Germania?

Partidele „democratice” din Germania discută despre interzicerea partidului de dreapta Alternativa pentru Germania (AfD).

Dezbaterea capătă o urgență mai mare într-un an-cheie în care AfD pare că va obține un rezultat foarte bun la alegerile pentru Parlamentul European din iunie, precum și la alegerile din trei landuri din estul Germaniei din septembrie, notează Politico.eu.

Partidul se află în prezent pe locul al doilea, cu 23% sprijin, în sondajele naționale; în timp ce în toate landurile fostei Germanii de Est, fără a include Berlinul, AfD conduce în sondaje.

Apelurile pentru interzicerea partidului au fost făcute în contextul unor dezvăluiri privind planurile AfD de expulzare a străinilor din Germania.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Partidul AfD, interzis în Germania?”

  1. Era firesc , fiindca ” GERMANIA ” , chiar dupa reunificarea din 89 , s-a confruntat si se confrunta cu ” doua mentalitati ” asa zisul ” capitalism din vest ” si ” asa zisul socialism din est ” , referitor la ” emigranti ” , adusi in vest dupa anul 1950 , privind ” reconstructia Germaniei cu forta de munca ieftina ” intial sarbii , pana in anii 70 , cand a fost asa zisul ” conflict Tito -Helmuth Kohl ” pe baza noii ” extinderi E.C ” cu Turcia , la vremea aceea , cu consecinta ” expulzarii fortei de munca sarba ” cu introducerea noii fortei de munca ” turca ” privind ” asa zisa intrare in E.C a Turciei ” la vremea aceea . Consecinta : Sarbii sau intors in SERBIA , TURCII au ramas in GERMANIA , cu consecintele de astazi ” privind ” dreptul la vot , cetatenia , etc , etc ” CAT si cu politica ” Merkel ” PE ” MUCHIE DE CUTIT ” privind acceptul aziliantilor sirieni , etc , etc acum mai nou ” Cei Palestineni ” in Germania . Vorba ” bibliei ” ce ” samanta pui , asemnea roade culegi „,Poate daca nu invatam din experienta ” GERMANIEI ” cel mai mare lider european , privind ” unificarile ” nu vom invata niciodata , unde suntem dusi acum .

Comentariile sunt închise.