Propaganda trans invadează sute de școli din Anglia. Elevii nu mai sunt numiți băieți și fete, limbajul este neutru, schimbarea sexului este încurajată

În peste 300 de școli din Anglia, care s-au înscris într-un program al unui grup controversat de lobby pentru drepturile trans, elevii nu mai sunt numiți „băieți și fete”.

Școlile primare, secundare și chiar creșele primesc premii de la organizația de caritate Stonewall dacă „elimină orice limbaj inutil de gen” din sala de clasă. Acestea sunt îndemnate să folosească „ei” în loc de „el”/„ea” și „copii” sau „tineri” în loc de „băieți și fete”, notează Daily Mail.

Alte solicitări includ instalarea de toalete neutre din punct de vedere al sexului și ca băieții și fetele să poarte aceleași uniforme.

Noul raport anual al Stonewall dezvăluie că cel puțin 300 de școli din Anglia rămân înscrise în „programul campionilor”, chiar dacă acesta nu este recomandat de autoritățile guvernamentale din cauza politicilor sale radicale, inclusiv sprijinirea „auto-identității” pentru oricine dorește să schimbe genul.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost