Invazie de ploșnițe la un mare retailer de mobilă din Capitală? Ce reclamă clienții și ce răspunde IKEA

Ploșnițele își fac tot mai mult simțită prezența în București, după descoperirea lor în căminele studențești din Grozăvești, acum fiind reclamat faptul că ele au apărut și la un mare retailer de mobilă din Capitală.

De câteva zile, magazinul Ikea Pallady din București, se confruntă cu o invazie de ploșnițe, insecte plate, de dimensiuni mici, care se ascund cu ușurință în lemn și se hrănesc cu sânge, noaptea, anunță Adevărul, care citează ca sursă o postare făcută de un cetățean pe platforma Reddit.

„De câteva zile Ikea Pallady se confruntă cu o problemă de nedorit pentru orice client sau angajat: ploșnițe. Conducerea nu face nimic în această privință, ci doar tot zic că o să facă dezinsecție mâine. Prin asta îmi fac datoria civică de a anunța oamenii care nu vor ploșnițe acasă (nu e de dorit așa ceva în niciun caz), să evite o perioadă Ikea Pallady”, a informat un cetățean pe platforma Reddit.

La solicitarea „Adevărul”, Ikea a declarat:

„La IKEA România, sănătatea și siguranța clienților și a colegilor noștri sunt o prioritate pentru noi. În ceea ce privește subiectul legat de prezența unor ploșnițe în cadrul magazinului IKEA Pallady, am inițiat imediat o investigație internă și în prezent analizăm circumstanțele legate de acest potențial incident. Din informațiile preliminare, zona posibil afectată este cea de depozitare recuzită a magazinului și nu s-au extins în zona comercială a magazinului sau în produsele de larg consum, destinate publicului. În funcție de rezultatele investigației, vom începe să implementăm imediat toate măsurile necesare pentru a rezolva problemele identificate”.

Ploșnițele au corpul aplatizat se pot ascunde cu ușurință în locurile foarte mici și înguste, cum ar fi în fisurile din parchet sau din perete, sub covoare, în spatele tapetului sau tavanului fals, în canapele sau ramele paturilor, în spatele tablourilor sau ramelor acestora și în multe alte locuri unde sunt dificil de identificat. În general prefera să rămână în grupuri, iar acolo unde există infestări mari este de asemenea și un miros specific neplăcut.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Invazie de ploșnițe la un mare retailer de mobilă din Capitală? Ce reclamă clienții și ce răspunde IKEA”

  1. Cei de la IKEA au adus plosnitele de la ei din Suedia. IKEA trebie inchisa, este un focar de infectie.

Comentariile sunt închise.