Sorin Lavric (AUR): Când e vorba de migrație, țărilor nordice le-a ajuns cuțitul la os. Prin aceeași trezire trebuie să treacă și România

Țări nordice precum Danemarca, Suedia sau Norvegia reacționează deja împotriva migrației, prin aceeași trezire trebuind să treacă și România, a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, senatorul Sorin Lavric (AUR).

Potrivit acestuia, ministrul Integrării și Migrației din Danemarca, Kaare Dybvad Bek, a criticat, recent, politica migraționistă în UE, caracterizând-o ca un „eșec”.

Redăm integral comunicatul de presă remis pe adresa redacției:

„Când e vorba de migrație, țărilor nordice le-a ajuns cuțitul la os. Indiferent că vorbim de Danemarca, Suedia sau Norvegia, situația e aceeași: năpădite de hoardele străine, ele sunt precum o soluție suprasaturată: masa autohtonă nu mai poate absorbi puzderia de alogeni. Copenhaga, Göteborg sau Oslo oferă invariabil priveliștea unor cuiburi excedate de numărul de păsări migratoare.

De curând, ministrul Integrării și Migrației din Danemarca, Kaare Dybvad Bek, într-un interviu acordat postului „Deutsche Welle”, a pus degetul pe rană: politica migraționistă în UE este un eșec. Lăsând la o parte limbajul de lemn de care face uz („a gestiona fluxurile migratorii” etc), ministrul face câteva observații pertinente:

  • Cota obligatorie de coloniști pe care o impune Bruxelles-ul este un atentat la securitatea națională;
  • Deciziile privind fenomenul migrator trebuie să țină exclusiv de parlamentele naționale;
  • Întrucât refuză să fie asimilați, coloniștii trebuie să fie strămutați (potrivit limbajului de lemn „relocați”) în țări terțe, precum Ruanda sau alte țări africane;

În urechile birocraților de la Bruxelles, interviul ministrului danez cade ca nuca-n perete, întrucât mesajul e taman pe dos față de voința Comisiei Europene, al cărei scop e distrugerea omogenităților etnice din țările Europei, cu eliminarea treptată a religiei creștine. Dar națiunile Europei s-au trezit, intuind că în ritmul acesta, în numele toleranței universale, își vor sacrifica propriul filon ancestral. Prin aceeași trezire trebuie să treacă, la rândul ei, România.”

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost