VIDEO/ „Din toată inima pentru ROMÂNIA!” Voltaj a lansat o piesă dedicată sportivilor români care vor participa la Jocurile Olimpice

Trupa Voltaj a lansat, vineri, în cadrul unui eveniment special organizat la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, melodia intitulată „Din toată inima pentru Team Romania”, care este dedicată sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, anunță TVR Info.

Solistul formaţiei Voltaj, Călin Goia, a afirmat că îşi doreşte ca piesa să îi motiveze pe componenţii echipei olimpice a României să obţină rezultate cât mai bune la JO de la Paris din această vară.

„Pentru noi această colaborare este extrem de onorantă. Ne-am dat seama că sportivii au nevoie de o melodie care să le stârnească această mândrie şi să se motiveze pentru a avea rezultate cât mai bune. Am făcut piesa asta având acelaşi sentiment pe care îl au sportivii. Ştim că o ţară întreagă îi vede şi îi susţine. Aşa am fost şi noi la Eurovision şi aşa apărut melodia asta. Ulterior, fără să o promovăm, ea a ajuns să fie o melodie de susţinere în sport. Iar apoi, când ni s-a propus să facem o variantă pentru această ediţie a Jocurilor Olimpice, ne-am bucurat foarte tare”, a spus Călin Goia, solistul formaţiei Voltaj.

La eveniment fost prezentat în premieră şi videoclipul piesei în care ca protagoniştii sunt chiar sportivii români. Printre aceştia se numără David Popovici (înot), Claudia Nechita (box), Simona Radiş (canotaj), Ancuţa Bodnar (canotaj), Ciprian Tudosă (canotaj), Laura Ilie (tir sportiv), Cătălin Chirilă (canoe), Sabrina Voinea (gimnastică artistică), Elizabeta Samara (tenis de masă) şi echipa naţională de polo masculin.

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost