AUR începe strângerea de semnături pentru alegeri. Claudiu Târziu: Anul 2024 este șansa României de a-și schimba destinul în bine. Este important să câștige PATRIOȚII

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a demarat, vineri, 1 martie, campania de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale, care vor avea loc în luna iunie.

Anul 2024 este șansa României de a-și schimba destinul în bine, a subliniat Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

„Trebuie să înțelegem miza celor patru tipuri de alegeri din acest an: europarlamentare, locale, prezidențiale și alegeri pentru Parlamentul național.

E important ca toate alegerile din acest an să fie câștigate de patrioți, pentru a pune punct jafului național, pentru a pune punct umilințelor de care are parte România de peste 34 de ani, din partea străinilor, dar și din partea unora din poporul român care au trădat națiunea. (…)

Avem echipă și soluții și avem voința politică de a duce la bun sfârșit ceea ce ne-am propus, anume reconstruirea României. După 34 de ani de deconstrucție cu program a României, este timpul să dăm starul reconstrucției României”, a declarat Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost