Claudiu Târziu, îndemn de participare la Marșul pentru viață: Ocrotirea mamei și a pruncului este esențială pentru ca societatea noastră să aibă un viitor

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a transmis, vineri, un îndemn de participare la Marșul pentru viață, eveniment care va avea loc, sâmbătă, în București și în mai multe orașe din țară.

„Din 2008 încoace, aproape an de an, a fost o mare bucurie să iau parte, alături numeroși prieteni și apropiați, la Marșul pentru Viață.

Acest eveniment, care adună milioane de oameni în mii de orașe din întreaga lume, este una dintre cele mai frumoase mărturisiri publice în apărarea a vieții – dreptul nostru cel mai de preț.

Prin prezența fiecăruia dintre noi, cei vom lua parte la această manifestare, vom arăta lumii întregi că ocrotirea mamei și a pruncului este esențială pentru ca societatea noastră să aibă un viitor.

Marșul organizat în acest an la București va avea loc sîmbătă, 30 martie.

Adunarea va avea loc în Piața Universității (esplanada cu statui), de la 11:30. La 12:30 va începe marșul înspre Parcul Izvor.

Viața începe în pântecele mamei, să nu uităm asta niciodată! Viețile tuturor contează!”, a transmis, vineri, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Pe același subiect:

„Marșul pentru viață” 2024, sâmbătă, 30 martie, în București și în sute de localități din țară și din Basarabia

PS Iustin, cuvânt puternic PENTRU VIAȚĂ: Împiedicarea venirii pe lume a unui copil nenăscut înseamnă distrugerea unui proiect divin. Îndemn de participare la „Marșul pentru viață”

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, prezent la „Marșul pentru viață” din Capitală 

„Marșul pentru viață” 2022, în București și în întreaga țară


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost