Deputatul Patriciu Achimaş Cadariu (PSD) cere adoptarea Legii vaccinării

Deputatul PSD de Cluj, Patriciu Achimaș Cadariu, solicită parlamentarilor să voteze proiectul de lege privind vaccinarea populației, anunță NapocaNews.

„Sunt un susținător al acestei legi privind vaccinarea dar, atâta vreme cât nu găsesc o masă critică, acțiunea unui singur om nu poate să producă schimbarea. Am avut această problemă ca ministru al Sănătății, am regăsit-o an de an la fiecare schimbare de ministru, deci e o chestiune care trenează de zeci de ani și nu pare să existe o voință politică care să producă schimbarea”, a explicat Patriciu Achimaș Cadariu.

Acesta susține că Legea vaccinării este necesată în contextul evoluției epidemiei de rujeolă.

Deputatul Achimaș-Cadariu spune că „cei care se opun vaccinării sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale și le-a cerut deputaților să nu sacrifice sănătatea copiilor pentru câteva voturi pierdute”.

„Să nu facem jocul antivacciniștilor, oricare ar fi ei, din interior sau din exterior, ei atentează efectiv la sănătatea poporului român. Se pot lua niște măsuri, se pot face și impune reguli. Bătălia este între partide mainstream și noi creații aberante din genunea rețelelor sociale”, a încheiat deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu.

Legea vaccinării votată de Senat în 2017 prevede că imunizarea devine obligatoriepentru copii, în caz de epidemie, conform calendarului naţional de vaccinare. Proiectul se află în Camera Deputaților, for decizional, notează sursa citată.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


7 comentarii la „Deputatul Patriciu Achimaş Cadariu (PSD) cere adoptarea Legii vaccinării”

  1. Deputatul PSD de Cluj, Patriciu Achimaș Cadariu sa-i voteze pe ma-sa si pe ta-su si copiii lui,daca are!

  2. Niște trădători și idioți, să i gonim din țară. Basarabia Pământ românesc! Așa va rămâne.

  3. Dacă există o epidemie de rujeolă în acest moment, ar fi bine să se prezinte public o documentație care să sprijine afirmațiile făcute în parlament . Acest membru în PSD tratează electoratul ca pe prizonieri , adică fără nici un drept la o opinie contrară .
    Odată ce dumnealui propune o obligativitate vaccinală folosind o metodă de coerciție ( legea ) , înseamnă nu numai că nu este vorba despre vreo epidemie, dar și că această propunere pe care o face are o cu totul altă menire, știind că la Geneva ÎN CHIAR ACESTE MOMENTE Organizația Mondială a Sănătății ( toată această denumire trebuie pusă în ghilimele și cu mai multe semne de întrebare ) se străduiește să oblige toată planeta ca până la sfârșitul lunii mai să semneze tratatul privitor la ”pandemii ”, denumire improprie , sub care se ascund o multitudine de regulamente prin care să se restrângă libertățile individuale , în totalitate dacă se poate !
    Iar ” vaccinurile ” sunt Scopul pandemiilor, am văzut-o deja în 2020 !
    Este mai mult decât dubioasă această sincronizare între propunerea prezentată în articol și preocuparea actuală a organizației (paramasonice) de la Geneva numită mai sus , și condusă de un fost terorist etiopian condamnat pentru numeroase crime la nivel internațional . Postul pe care îl ocupă îi asigură însă Imunitate Juridică .

    În plus, ar fi bine ca acest promotor al vaccinării de masă să se informeze asupra conținutului vaccinurilor. Există încă pe internet o depoziție făcută în 2018 de Stanley Plotkin, regele vaccinurilor din SUA cum era numit, în fața procurorului SUA , și în care se fac afirmații șocante privitoare la fabricarea vaccinurilor, la conținutul acestora și la efectele secundare . Acestea dinainte de era vaccinurilor cu mARN și a turbocancerelor.
    Nu este deci vorba despre vreo dezinformare provocată de rețelele sociale în situațiile de refuz al vaccinării , ci doar de Vigilență și de ”scapă cine poate ”.

  4. În primul rând, domnul deputat dă dovadă că este un analfabet funcțional (folosește cuvinte și fraze pe care nu le înțelege), încadrând o bună parte a populației care, pe de o parte nu a dorit să fie cobai pentru un experiment medical iar de altă parte, e susținătoarea libertății de alegere, în sintagma „antivacciniști” ceea ce nu este adevărat! O astfel de uriașă minciună/manipulare îl descalifică pe domnul deputat din toate pozițiile (și de profesionist și de politician și de OM) și nu face altceva decât să arate încă o dată cât de degradată moral, spiritual și profesional este clasa actuală politică!
    Dacă tăceați, nu rămâneați filosof (că e departe de dumneavoastră îndeletnicirea) dar măcar nu ne mai oripilați și nu ne mai jigneați inteligența!

  5. Pe vremuri un copil cu rujeola , era inconjurat de alti copii , pentru a se imuniza , intreaga comunitate ! Nu exista metoda mai buna ! Chestia aia cu inoculat preventiv copiii cu “ nu stim ce “ este de domeniul fantasticului ! Anticorpii naturali sunt pretiosi si pentru toata viata ! Este o boala naturala , normala a copilariei ! Incetati sa tot faceti publicitate la vanzari pentru diverse industrii farma , care in fond , sunt corecte , in ce priveste informatia , ca nu cunosc reactiile adverse !

  6. Bă,nea ăsta ,tu ești un ciudat,ca și numele tău de altfel.Eu nu știu câți oameni mai cred-în urma declarațiilor criminale ale atâtor capete (i)luminate și chiar încoronate,despre reducerea populației globale-că medicamentele fabricate prin sinteză au ca scop însănătoșirea bolnavilor.Băi slugă,tu crezi că noi nu ne-am dat seama ce a devenit OMS,ca dealtfel toate organismele ONU și ea însăși?Ba da,”laboratoare” de distrugere a omenirii.Iar după toată mizeria criminală,pe care ați numit-o „covid”,tu cretin ,cu nume imposibil,crezi că mai prezentați vreun dram de încredere?Sictir,bă!

Comentariile sunt închise.