Devine o „modă”? După Arad, peste 1.100 de camere de supraveghere sunt montate pe străzile din Constanța

Peste 1.100 de camere de supraveghere sunt montate pe străzile municipiului Constanța, în cadrul unui proiect prezentat de autoritățile locale ca fiind de interes pentru creșterea siguranței cetățenilor, anunță presa locală.

Camerele vor fi folosite pentru a monitoriza în timp real intrările și ieșirile din oraș, zonele marilor intersecții, mai multe zone pietonale și clădiri emblematice, precum și parcările mall-urilor din oraș.

În total, vor fi amplasate peste 1.100 de camere, care vor monitoriza 580 de obiective de interes public din oraș.

Reamintim că orașul Arad va fi monitorizat de 1.500 de camera video, care vor fi instalate pe străzi prin-un proiect estimate la 11 milioane de euro, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Devine o „modă”? După Arad, peste 1.100 de camere de supraveghere sunt montate pe străzile din Constanța”

  1. În fapt este vorba despre instalarea infrastructurii necesare Oraselor de 15 minute ( SMART cities ) . Care vor urma si ele , de îndata ce reteaua de camere de supraveghere va fi instalata în toate marile orase din tara , transformându-le astfel în lagare de concentrare . Iar dupa camere vor urma restrictiile .
    Pentru ca , la un moment dat , Holocaustul sa devina realitate .
    Prezentarea ipocrita si perversa a acestora ca ” fiind de interes pentru creșterea siguranței cetățenilor ” nu este decât propaganda marxista , un fel de cântec al sirenelor, pentru adormirea vigilentei „cetatenilor „.

Comentariile sunt închise.