Filială a Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR), inaugurată la Chișnău

Duminică, 17 martie 2024, la Mitropolia Basarabiei din Chișinău, a fost inaugurată o filială a Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR).

„Cu binecuvântarea ÎPS Petru, Mitropolitul Basarabiei, și cu sprijinul Filialei ASCOR Iași, am avut oportunitatea de a ne întâlni, de a ne cunoaște și de a împărtăși aceleași valori duhovnicești care ne unesc și ne definesc ca tineri creștini.

Astăzi, începem o nouă etapă în care vom crește împreună, vom împărtăși bucurii și provocări, și ne vom sprijini reciproc pentru a ne trăi tinerețea cu sens. Ne propunem să fim activi în viața comunității din Chișinău, să ne rugăm împreună și să ne implicăm în proiecte și activități care să ne aducă mai aproape de Dumnezeu și de ceilalți.

Evenimentul a fost plin de activități care au îmbinat partea formală cu cea informală. Am început cu o rugăciune, urmată de o sesiune de cunoaștere prin joc, care ne-a ajutat să legăm primele legături în cadrul ASCOR Chișinău. Apoi, am avut discuții și prezentări ale obiectivelor și misiunii noastre”, a anunțat, pe Facebook, ASCOR Chișinău.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost