Liga lui Matteo Salvini, reacție la discursul Ursulei von der Leyen, susținut la București: Politicile nebuneşti ale acestei mizerabile şi sinistre Comisii sunt cele care distrug Europa

Partidul Liga al vicepremierului italian Matteo Salvini critică în termeni duri discursul susținut de șefa CE, Ursula von der Leyen, joi, la București, spunând că sub mandatul acesteia au fost elaborate politici nebunești, care distrug Europa.

„Politicile nebuneşti ale acestei mizerabile şi sinistre Comisii sunt cele care distrug Europa”, a transmis Liga, într-un comunicat difuzat în reacţie la discursul susţinut joi de von der Leyen la Bucureşti, unde a avut loc congresul Partidului Popular European (PPE), transmite agenția AFP, citată de Agerpres.

Comisia „nu a făcut nimic pentru a lupta împotriva imigraţiei clandestine şi a extremismului islamic, s-a preocupat să-i fure pe agricultorii italieni şi europeni cu taxe, reguli idioate, făină de insecte şi alimente sintetice”, subliniză partidul lui Salvini.

„Bruxellesul se face totodată responsabil de pierderea a mii de locuri de muncă în sectorul automobilelor pentru a favoriza China şi a ne umple de maşini electrice şi de împovărarea proprietarilor de locuinţe cu noi obligaţii şi taxe. Gata pentru totdeauna cu socialiştii care jefuiesc milioane de cetăţeni”, se mai precizează în comunicatul de presă.

La Bucureşti, Ursula von der Leyen i-a acuzat pe „populişti, naţionalişti, demagogi” că pun sub semnul întrebării Europa „paşnică şi unită”, cu scopul de a „ne distruge valorile şi de a distruge Europa noastră”, aminteşte AFP.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Liga lui Matteo Salvini, reacție la discursul Ursulei von der Leyen, susținut la București: Politicile nebuneşti ale acestei mizerabile şi sinistre Comisii sunt cele care distrug Europa”

Comentariile sunt închise.