„Nu vei deține nimic și vei fi fericit!” Avertizări privind Marea Resetare

Un documentar de mare actualitate, difuzat de SkyNews, prezintă o serie de avertizări privind Marea Resetare, precum și amenințările venite din partea celor care doresc să o impună.

Una dintre cele mai cunoscute avertizări este „Nu vei deține nimic și vei fi fericit”

După video, transcriptul realizat de O Chilie Athonită.

 

Rowan Dean (SkyNews): Acesta e planul despre care am avertizat în mod repetat, că vor lua instrumentele de opresiune folosite pentru a combate coronavirusul și că le vor folosi pe toate – lockdown, închideri forțate ale unor afaceri, zone de excludere, izolare. Am auzit-o pe Angela Marsden mai devreme despre afaceri închise, izolare acasă, despre toate aceste măsuri, inclusiv distrugerea drepturilor de proprietate privată și a veniturilor private pentru a aborda „criza climatică”.

Klaus Schwab: Acum trăim momente istorice, nu doar pentru a lupta cu virusuri suprarealiste, ci și de a modela sistemul.

Prințul Charles: Avem o oportunitate unică, dar care se micșorează rapid, de a învăța lecții și a ne restabili pe o cale mai sustenabilă. Este o oportunitate pe care nu am mai avut-o până acum și s-ar putea să nu o mai avem vreodată, așadar trebuie să folosim toate pârghiile pe care le avem la dispoziție știind că fiecare dintre noi are un rol vital de jucat.

Antonio Guterres: Marea resetare e o recunoaștere binevenită că această tragedie umană trebuie să fie un semnal de alarmă. Este imperativ să ne reimaginăm, să reconstruim, să reproiectăm, să revigorăm și să reechilibrăm lumea noastră. Reechilibrarea investițiilor, utilizarea științei și a tehnologiei și avansarea tranziției către emisii nete zero, toate elementele marii resetări sunt fundamentale pentru a construi viitorul de care avem nevoie.

Rowan Dean (SkyNews): Ultimul a fost „claunul” Gueterres care a participat la summitul „ambiției climatice”, spunându-ne că lumea va găti la 3 grade și jumătate, sau ceva de genul, până la sfârșitul secolului. Da, sigur! Această „mare resetare” este o amenințare pe cât de serioasă pe atât de periculoasă la adresa prosperității noastre, prosperității voastre și libertății voastre precum vedem de decenii. Cu aceste organisme puternice, inclusiv Forul Economic Internațional, Națiunile Unite, Fondul Monetar Internațional și chiar prințul Charles, care [toți] se laudă că doar în câțiva ani, da, în cuvintele lor: „nu vei deține nimic și vei fi fericit”.

Țineți minte? Nu eu zic asta, ci ei. Difuzează chiar și reclame publicitare pentru Marea Resetare. „Nu vei deține nimic și vei fi fericit.” „Tot ce vei dori vei închiria și îți va fi livrat prin dronă.” „SUA nu va mai fi cea mai mare superputere mondială.” „O mână de țări vor domina.” Hmm, „o mână de țări vor domina”, mă întreb care ar putea fi acestea? O coaliție terifiantă a marilor afaceri, a marilor tehnologii și și a totalitarilor de stânga sunt atât de încrezători și atât de nerușinați. Adică tocmai au furat alegerile din SUA, deci cred că se simt destul de încântați de ei înșiși. Dar acum ei vă promit că nu veți deține nimic și veți fi fericiți. Ceea ce ar fi trebuit să adauge este: „și noi, cei foarte bogați, vom deține totul și vom fi și mai fericiți.” Bineînțeles că da.

Marea tragedie aici e că Prințul Charles e implicat în acest efort global fascist corporatist și, prin urmare, pune în pericol întreaga noastră monarhie constituțională. Regină Elizabeth, vă rog să-i dați tipului lovitura cuvenită. Este crucial și vă îndemn să scrieți parlamentarilor dvs. în perioada sărbătorilor pentru a insista ca niciun funcționar public australian sau membru al parlamentului, niciun individ plătit din bani publici australieni să nu participe la Forumul Economic Mondial din Lucerne în mai, unde este programată să înceapă această obscenitate. Vă rog să le scrieți și să le spuneți.

Credeți că eu doar îmi imaginez chestiile astea, nebunul bătrân Rowan, cu teoriile lui de conspirație? Gândiți-vă din nou! Acest gunoi este deja adânc încorporat în statul nostru și în guvernele noastre federale. Am vorbit înainte despre fraza insidioasă „să reconstruim mai bine”, care sună a ceva de bun simț, dar este de fapt doar unul dintre diversele sloganuri pentru Marea Resetare, altul fiind fraza orwelliană „a patra revoluție industrială”. Iată-l din nou bătrânul Klaus, mai puțin pisica albă de pe genunchii lui, spunându-ne totul despre „a 4-a revoluție industrială”.

Klaus Schwab: A patra revoluție industrială ne va afecta complet viața. Nu va schimba doar modul în care comunicăm, în care folosim sau consumăm, ci ne va schimba de fapt pe noi, propria noastră identitate. Și, desigur, asta dă naștere unor astfel de politici și evoluții precum trafic inteligent, guvernare inteligentă, orașe inteligente. Ceea ce vom vedea este că totul va fi integrat într-un ecosistem condus de Big Data și condus în particular de cooperarea strânsă dintre guverne și societatea civilă de afaceri, iar această revoluție va veni ca o cursă cu viteză crescândă. Va fi ca un tsunami.

Rowan Dean (SkyNews): Ca un tsunami. În a patra revoluție industrială nu vei deține nimic, dar vei fi fericit. Acesta este un ordin. Și treaba se înrăutățește. Forumul Economic Mondial spune acum pe față că „capitalismul are nevoie de o doză de marxism”. Așa cum vă spuneam, nu e ca și cum ei și-ar ascunde intențiile sinistre.

Într-adevăr, am fost îngrozit când săptămâna trecută un fan mi-a trimis acest document al Guvernului Australian. Citez. „Pregătiri pentru viitor. Laboratoare de testare industrială 4.0 în Australia. O inițiativă strategică a Grupului Operativ Industrie 4.0 al Prim-Ministrului. Secțiunea 1: Contextul și semnificația celei de a patra revoluții industriale.” Incredibil! Așadar, îi reamintesc cu respect prim-ministrului că nu există nimic în marea resetare care să fie în interesul național al Australiei. Australienii nu au votat pentru o doză de marxism în capitalismul nostru.

Vorbind despre marxişti, la această emisiune anul acesta am adus și tranzacțiile insidioase ale lui Daniel Andrews în inițiativa Belt & Road cu China comunistă în atenția națională datorită interviului meu exclusiv cu secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, care a dus, precum am prezis săptămâna trecută, la adoptarea proiectului de lege al Guvernului privind relațiile externe. Felicitări din nou prim-ministrului și guvernului pentru asta. O lege importantă. Dacă prim-ministrul este fidel cuvintelor sale și doar ascultă și răspunde australienilor liniștiți care l-au ales, atunci el își poate aștepta confortabil realegerea, posibil chiar și anul viitor.

Dar, dacă este sedus de vocile de sirenă ale „virtuoaselor” semnale ale forumurilor internaționale, ale alarmiștilor încălzirii globale și previziunile lor apocaliptice, ale lacomilor investitori în surse regenerabile, existenți în propriul său partid, care susțin în mod fraudulos că salvează planeta când de fapt tot ce fac e să se îmbogățească ei înșiși în detrimentul celor mai săraci dintre noi. Într-adevăr, dacă pune interesele elitelor deasupra interesului zilnic de bază al australianului obișnuit nu se va termina bine. Dar eu sunt un optimist și cred că domnul [Scott] Morrison înțelege că Australia respinge resetarea.

Klaus Schwab: Cea de-a patra revoluție industrială va impune o fuziune a identităților noastre fizice, digitale și biologice.

Rowan Dean (SkyNews): Nu, prietene, nu în Australia. Ține minte, Klaus!

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „„Nu vei deține nimic și vei fi fericit!” Avertizări privind Marea Resetare”

  1. Nu vei deține nimic și vei fi fericit? Numai un puturos si escroc gandeste asa. Ei n-au habar ca numai prostii pot fi fericiti in orice situatie.

Comentariile sunt închise.