Claudiu Târziu (AUR): Ce vom alege, aceea vom culege! Credință sau ateism, libertate sau sclavie, suveranitate sau globalism, viață sau moarte

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a reiterat, marți, importanța alegerilor din acest an, avertizând că „vom culege ceea ce vom alege”, respectiv credință sau ateism, libertate sau sclavie, suveranitate sau globalism.

Totodată, făcând trimitere la îndreptarul elaborat de Biserica Ortodoxă Română privind alegerile din acest an, Claudiu Târziu a subliniat că valorile respective sunt asumate de AUR încă de la fondare.

Pe de altă parte, avertizează Claudiu Târziu, adversarii AUR se ghidează după manifestul PPE, care este exact contrariul a ceea ce propovăduiește Biserica și împotriva interesului național.

„Biserica Ortodoxă Română a elaborat un îndreptar de vot, conform învățăturii de credință.

Sfântul Sinod îi îndeamnă pe români să voteze oameni politici care se dovedesc creștini prin fapte, adică:

  • își manifestă credinţa în Dumnezeu şi responsabilitatea faţă de comunitate;
  • apără libertatea religioasă şi susţin activitățile spirituale şi sociale ale Bisericii;
  • au respect pentru persoana umană şi promovează cultura vieţii;
  • promovează familia naturală, formată din bărbat şi femeie, menită să conceapă alte vieţi;
  • implementează politici împotriva avortului, eutanasiei, cercetărilor pe embrioni umani și a clonării.

Noi, AUR, ne-am asumat valorile și principiile care stau la baza acestui îndemn încă de la fondarea formațiunii noastre. În mod firesc, pentru că suntem fii ai Bisericii.

Adversarii noștri urmează manifestul PPE, care este exact contrariul a ceea ce propovăduiește Biserica și împotriva interesului național.

Manifestul PPE proiectează transformarea UE într-un suprastat care va funcționa pe baza dictatului ideologic, va renunța la principiul unanimității în luarea deciziilor importante, va promova războiul, va desființa dreptul la opinie și la presă alternativă, totul fiind cenzurat de „corectitudinea politică”, va impune controlul asupra persoanei și certificatul de vaccinare, va susține propaganda minorităților sexuale.

Liberalii de la noi, membri ai PPE, sunt aliați cu socialiștii, care au aceeași politică la nivel european. Deci nu e nici un fel de nepotrivire în această tovărășie.

În acest context, ce vom alege în acest an, aceea vom culege. Credință sau ateism, libertate sau sclavie, suveranitate sau globalism, viață sau moarte.

Să nu spuneți că n-ați știut!”, a transmis, marți, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu (AUR): Ce vom alege, aceea vom culege! Credință sau ateism, libertate sau sclavie, suveranitate sau globalism, viață sau moarte”

  1. Corect spus si cu bun simt , DAR NU VOM CULEGE CE VOM ALEGE PENTRU NUMAI 4 ANI PENTRU ASA ZISE ALEGERI URMATOARE , vom ” CULEGE ” PENTRU CEL PUTIN INCA 30 DE ANI , CA IN 89.Lumea ca si in 89 s-a schimbat , prin ” DESFIINTAREA UNEI PIETE DE CONSUM , ATUNCI CEEA ” COMUNISTA ” in EUROPA DE EST , cu ceea asa zis ” DEMOCRATIC , CAPITALISTA ” din EUROPA DE VEST (Acutala E.C ) Acum se urmareste atat ” O NOUA PIATA DE CONSUMATORI ” CAPTIVI ” ca la gaze , curent , etc, etc DAR SI SCHIMBAREA TUTOROR VALORILOR SOCIALE , ” FAMILIE , STAT , CREDINTA ” etc , etc pentru ” FORMAREA CONSUMTORULUI CAPTIV ” in toate cele ce inseamna ” DEPENDENTA SI UTILITATI ” PENTRU A TRAI .

Comentariile sunt închise.