Peste 100 de pizzerii din New York, afectate de noile reguli ecologice, care vor intra în vigoare din 27 aprilie

Peste 100 de pizzerii din New York s-ar putea închide ca urmare a unor noi reguli ecologice care obligă restaurantele care folosesc cărbune și sobe pe lemne să reducă emisiile de carbon cu 75%, anunță Breitbart.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Departamentului pentru Protecția Mediului din News York încă din vara anului trecut.

„Toți new-yorkezii merită să respire aer sănătos, iar sobele cu lemne și cărbune sunt printre cei mai mari contributori de poluanți nocivi în cartierele cu o calitate proastă a aerului”, a spus, la momentul respective, Ted Timbers.

Pe măsură ce pizzeriile se pregătesc pentru ca noua lege să intre în vigoare pe 27 aprilie, mai mulți proprietari de afaceri au declarat că vor trebui să se închidă definitiv.

„Această reglementare va pune capăt încântătoarelor restaurante cu pizza pe foc cu lemne din New York”, a spus proprietarul pizzeriei din Brooklyn, Paul Giannone. „O zi tristă, după părerea mea.”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Peste 100 de pizzerii din New York, afectate de noile reguli ecologice, care vor intra în vigoare din 27 aprilie”

  1. Dacă ”Toți new-yorkezii merită să respire aer sănătos ”, ce caută atunci pe cerul lor chemtrailuri și nisip ( dust ) , promovat de ”președintele ” american actual ?
    Ca și la covidul-care -nu-există , nu este vorba decât despre distrugerea AUTONOMIEI INDIVIDUALE și aducerea întregii populații în stare de dependență totală față de Oligarhia alimentară. Ca să ne dea ea gândaci prăjiți în condiții ecologice , excremente sub formă de cafea , surogate sintetice cu gust de una și de alta ( gusturi realizate cu ajutorul feților umani avortați ) și multe alte delicatese , dintre care va face probabil parte și carnea umană .
    Traficul cu părți de corp fiind înfloritor la ora actuală.
    Mă întreb oare de ce ?!

Comentariile sunt închise.