SUA/ Organizația GLAAD se pronunță împotriva folosirii cuvântului „homosexual”: Este un termen depășit și ofensator!

Alianța Împotriva Defăimării a Homosexualilor și Lesbienelor (GLAAD) s-a pronunțat împotriva utilizării termenului „homosexual”, sugerând că este „peiorativ și ofensator”

Organizația a declarat cuvântul „homosexual” ca fiind un „termen clinic depășit”, argumentând că, din cauza istoriei clinice a cuvântului … este folosit agresiv de activiștii anti-LGBTQ pentru a sugera că persoanele atrase de același sex sunt cumva bolnave sau suferă de tulburări psihologice / emoționale.

GLAAD ii îndemne pe cei care caută o alternativă să „folosească gay, lesbiene sau, atunci când este cazul, bisexuali, pansexuali sau queer pentru a descrie persoanele atrase de persoane de același sex sau de mai multe genuri”, amintindu-le să-i „întrebe cum se descriu înainte de a-i eticheta din punct de vedere al orientării sexuale”.

Organizația a susținut, de asemenea, că termeni precum „relații homosexuale”, „cuplu homosexual”, „sex homosexual” ar trebui evitate, deoarece sunt „frecvent folosite de activiștii anti-LGBTQ pentru a denigra persoanele, cuplurile și relațiile LGBTQ”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „SUA/ Organizația GLAAD se pronunță împotriva folosirii cuvântului „homosexual”: Este un termen depășit și ofensator!”

  1. Nu înțeleg ce ar mai fi de denigrat la indivizi care au comportamente sexuale atât de modificate față de restul speciilor vii . Căci comportamentul sexual al tuturor acestor specii este strict legat de procreare și de perpetuarea speciei lor .
    Omul face excepție . La om comportamentul sexual nu ( mai ) are acest rol, el este din ce în ce mai mult legat de Depravarea ființei în totalitate și sub toate formele ( vezi Jimmy Saville , ridicat la rangul de Cavaler de către ultima regină a Marii Britanii , ce avea relații sexuale cu cadavrele de la morga unde se angajase în acest scop, comportament numit necrofilie ).
    Dar în general, aceste comportamente nu vin de la sine, ele fac parte dintr-un lanț de evenimente cu punct de pornire în prima copilărie, atunci când cei mai mulți dintre acești indivizi au fost victime ale incestului sau violurilor . Precizez că nu toate aceste victime devin Homosexuali cu cromozomi XX sau XY. ”Homosexual ” înseamnă ” același sex ” , termenul se referă atât la sexul masculin cât și la cel feminin .
    Situația acestor indivizi este de plâns , ce deranjează este perseverența cu care ne este aceasta îndesată pe gât , cu scopul de a o transforma într-o normalitate , pentru viitorul pedofil ce li se pregătește copiilor noștri actuali, dacă vom lăsa lucrurile să evolueze fără nici o restricție.

Comentariile sunt închise.