Marea Britanie: Probleme majore cu plățile electronice. Multe magazine au închis sau au trecut la plata în numerar

Mai multe lanțuri de magazine din Marea Britanie s-au confruntat cu probleme majore care le-au pus în imposibilitatea de a accepta plăți electronice.

Lanțul de brutării Greggs a trebuit să închidă multe dintre locațiile sale sau să treacă la plăți numai în numerar după ce sistemul de plăți electronice a căzut. Alte magazine din Marea Britanie s-au confruntat cu probleme similare în ultimele zile.

Sainsbury’s a fost, de asemenea, afectată de „probleme tehnice” sâmbătă dimineață, deși acestea sunt acum rezolvate. Supermarketul a declarat sâmbătă dimineață că nu poate onora „marea majoritate” a livrărilor online, în timp ce personalul întâmpina clienții în fața unor magazine pentru a le spune că pot plăti doar cu numerar.

Sâmbătă după-amiază, problemele cu care s-a confruntat Sainsbury au fost rezolvate. Tesco a întâmpinat, de asemenea, probleme, ceea ce înseamnă că „a trebuit să anuleze unele comenzi online care trebuiau livrate”. Supermarketul și-a cerut scuze clienților și a confirmat ulterior că problema a fost în mare parte rezolvată.

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost