Tânăr (31 de ani) din Bacău, ajuns în scaun cu rotile, după a treia doză de vaccin anti-covid

Rareș Ochenatu, un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Bacău, a fost afectat, imediat după a treia doză de vaccin anti-covid, de o boală rară, pentru care medicii nu au găsit nicio explicație, notează Gândul.ro.

Potrivit sursei citate, totul s-a întâmplat la câteva luni după ce Rareș Ochenatu a făcut cea de-a treia doză de vaccin anti-Covid Pfizer. Deși nu are dovezi medicale care să ateste legătura dintre vaccin și afecțiunea sa, sindromul Guillain-Barré apare pe lista cu posibile efecte adverse ale vaccinării.

Rareș nu putea să-și miște nici măcar ochii, fiind nevoit să doarmă cu ei deschiși. După eforturi supraomenești și cu sprijinul celor dragi, el s-a vindecat în mod miraculos.

Originar din Bacău, dar stabilit în București împreună cu iubita sa, Rareș Ochenatu, un tânăr IT-ist de 31 de ani, era pasionat de sport, mergea la sală, juca fotbal regulat și era și foarte atent la alimentația sa. Tânărul de 31 de ani, perfect sănătos, a ajuns peste noapte într-un scaun cu rotile.

„Înainte, nu am avut niciodată probleme de sănătate. Mergeam la sală de cinci ori pe săptămână și la fotbal de trei ori pe săptămână, jucam într-o competiție de minifotbal organizată de Federația Română de Minifotbal, aveam o alimentație sănătoasă, aveam grijă de corpul meu, luam vitamine, proteine, tot felul de suplimente”, și-a început povestea Rareș Ochenatu.

În luna octombrie 2022, el și iubita lui, Anca Neagu, și-au planificat o vacanță în afara țării și au decis să facă și cea de-a treia doză de vaccin Pfizer. Rareș își amintește că s-a simțit rău atât după a doua doză de vaccin, cât și după cea de-a treia.

„După ce mi-am făcut doza a treia, abia puteam să mă țin in picioare, efectiv m-a pus la pat”, își amintește Rareș.

Problemele de sănătate au apărut la doar două luni de la vaccin și au fost extrem de grave.

„Când m-am dat jos din mașină, mi s-au tăiat genunchii și, de atunci, m-au pus în scaun cu rotile. Medicii și-au dat seama că am sindromul Guillain-Barré”, ne-a mai spus Rareș.

Medicii nu au putut explica faptul că un tânăr în putere, fără probleme de sănătate anterioare, a fost lovit de această boală pe cât de rară, pe atât de nemiloasă. În scurt timp, simptomele s-au agravat, iar Rareș a fost intubat timp de două săptămâni.

„Opt luni de zile nu am putut să mănânc singur. Puteam doar să mișc gâtul în stânga și în dreapta și să vorbesc, dar, la un moment dat, nu mă mai înțelegea nimeni. În două săptămâni, am ajuns la 30 de kilograme. A fost o recuperare lentă, dar puterea psihică a contat mult. Acum, sunt independent aproape sută la sută. Stau în picioare, merg la sală, pot sta la calculator, doar că nu pot să alerg. Eu am făcut școala de muzică și am studiat pianul, iar acum am început să cânt și la pian, ceea ce este foarte important, pentru că este un exercițiu bun ca să ajungi la o recuperare sută la sută a degetelor”, ne-a mai spus Rareș.

Deși nu are dovezi medicale că ar exista o legătură între vaccinul anti-Covid și afecțiunea sa, de aceea este mai rezervat în a-și exprima o părere clară, prietena lui, Anca, s-a documentat temeinic asupra acestui subiect.

„Personal, cred că a treia doză i-a cauzat boala, i-a dat imunitatea peste cap. Nu am certitudinea, dar am această bănuială”, a spus Anca Neagu, notează sursa citată.

După ce a făcut public pe rețelele sociale cazul lui Rareș, ea a fost contactată de foarte multe persoane care i-au cerut sfaturi privind procesul de recuperare, ceea ce este o dovadă a faptului că, în realitate, această afecțiune nu este atât de rară.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Tânăr (31 de ani) din Bacău, ajuns în scaun cu rotile, după a treia doză de vaccin anti-covid”

  1. Pâna la ora actuala ” vaccinarea ” cu mARN a facut peste 17 milioane de victime la nivelul întregii lumi, si ma refer strict la decese ( comparativ cu mai putin de 6 milioane de decese declarate prin asa numitul Covid ). Nenumarate însa sunt cazurile de mutilari pe viata sau de sechele mai putin grave , acestea nefiind comunicate de doctori, care în majoritate tac ca pestii. Dovada este faptul ca acest tânar a fost tratat de specialisti, dar comunicarea a facut-o el, bolnavul, si nu cei care l-au avut în grija .
    Concluzia este una : scopul acestei ” vaccinari ” de multe ori fortate a constituit-o Depopularea , sau scoaterea din circuitul normal socio-profesional , chiar daca e poate greu de digerat acest lucru.
    Si cred ca acest ” vaccin ” poate fi privit drept o arma biologica ( mai mult sau mai putin, întrucât printre componentele sale se pot gasi si elemente sintetice , metale grele sau alti compusi în totalitate straini de corpul omenesc ).
    Consider ca a califica acest produs deosebit de periculos ca fiind vinovat doar de ” darea peste cap a imunitatii ” denota o întelegere extrem de superficiala si naiva a actiunilor sale pe termen scurt si mai ales lung .

Comentariile sunt închise.