Claudiu Târziu (AUR) infirmă zvonul privind susținerea unei eventuale candidaturi la președinție a lui Mircea Geoană: Nici nu poate fi vorba de așa ceva!

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a transmis, miercuri, un mesaj fără echivoc în privința alegerilor prezidențiale, în care a subliniat că partidul AUR trebuie să aibă propriul candidat la președinție, din interiorul lui.

Totodată, Claudiu Târziu a infirmat zvonul potrivit căruia AUR ar susține o eventuală candidatură la președinție a lui Mircea Geoană.

„Mistificarea, dezinformarea și manipularea sunt la ordinea zilei în această perioadă.

Unii cred că ne pot păcăli să le facem jocurile sau că măcar ne vor opri din drumul nostru spre schimbarea reală în bine a României.

Noi vom face ce facem dintotdeauna, vom rămâne autentici, în răspăr cu „strategiile politice” care ni se recomandă, și ne vom lupta cum știm mai bine.

În treacăt, reiau ce am mai spus, pe un subiect vânturat iarăși cu forță zilele astea, un partid serios trebuie să aibă propriul candidat la președinție, din interiorul lui.

De asemenea, AUR, care vrea să convingă electoratul că este soluția la problemele țării, nu poate să susțină un independent sau să propună o persoană adoptată recent.

Responsabilitatea este a liderilor AUR și în această bătălie.

Din această perspectivă, nici nu poate fi vorba de sprijinirea unei eventuale candidaturi la președinție a lui Mircea Geoană. Și nici nu a fost vorba în forurile interne ale partidului.

Las că dl Geoană nu are nici profilul unui candidat care să fie susținut de AUR, fiind un om de stânga, globalist și cu ceva schelete în dulap”, a transmis, miercuri, pe Facebook, liderul AUR, Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu (AUR) infirmă zvonul privind susținerea unei eventuale candidaturi la președinție a lui Mircea Geoană: Nici nu poate fi vorba de așa ceva!”

Comentariile sunt închise.