Claudiu Târziu (AUR), la Timișoara: Este nevoie de o oaste de PATRIOȚI CREȘTINI în Parlamentul European, care să lupte pentru viața, pacea, demnitatea, prosperitatea, libertatea și suveranitatea noastră, a tuturor

Partidul AUR nu este anti-european, însă este necesară intervenția fermă și radicală a patrioților, suveraniștilor și conservatorilor din toate statele membre pentru a schimba drumul sinucigaș pe care merge CE, a spus, sâmbătă, la Timișoara, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

„O spunem ferm! Nu suntem anti-europeni, nici eurosceptici. Suntem eurorealiști. Vedem realitatea din UE și nu ne place.

Nu ne place drumul sinucigaș pe care merge. Este nevoie urgentă de o schimbare de curs. Este necesară intervenția fermă și radicală a patrioților, suveraniștilor și conservatorilor. Vrem să rămânem în UE și să o reformăm, pentru a o salva și pentru a ne salva.

Ce vrem de la UE? Ce ne-a promis: prosperitate și pace.

Vrem finanțare pentru agricultură.

Vrem să ne putem exploata în liniște și pe termen lung resursele naturale, inclusiv cele de cărbune.

Vrem să fim acceptați în Schengen.

Vrem să fim tratați ca parteneri egali.

Vrem să avem șanse egale cu restul statelor pentru dezvoltarea economică a României.

Ce nu vrem de la UE?

Nu vrem să se transforme într-un suprastat centralizat, cu un guvern unic.

Nu vrem să dea dictate ideologice prin care să afecteze educația copiilor noștri și să ne schimbe modul de viață.

Nu vrem să ne impună căsătoriile între persoane de același sex, cote de gen în serviciul public și/sau în sectorul privat și promovarea pornografiei în scoli.

Nu vrem să includă în Carta Drepturilor Europene Fundamentale a UE dreptul la avort. Nu există un drept la crimă. Și nu poate exista cel puțin atâta vreme cât cu toții susținem Carta Drepturilor Fundamentale ale Omului și cât timp mai avem luciditatea de a recunoște dreptul la viață ca fiind primul drept natural.

Nu vrem ca UE să propage o cultură a morții.

Avortul, eutanasia și eugenia sunt moduri de curmare a vieții. Nu putem accepta așa ceva. Noi cultivăm viața.

Nu vrem ca Biserica să fie marginalizată, iar credința creștină blamată și interzisă în spațiul public.

Nu vrem să ni se distrugă industria prin măsurile aberante presupuse de aplicarea „Pactului verde european”.

Nu vrem să ne împingă la război.

Nu vrem să ne impună să ne sacrificăm fermierii, economia și soldații pentru Ucraina. Ajutăm Ucraina, pe cât putem, încă de la început, dar nu cu prețul românilor.

Așadar, trebuie să alegem dacă vrem ce vrem sau acceptăm ce nu vrem.

Avem de ales pe 9 iunie între suveranitate și vasalitate, libertate și sclavie, prosperitate și sărăcie, demnitate și umilință, pace și război, viață și moarte.

Este o alegere simplă.

Trimiteți o oaste de patrioți creștini cât mai numeroasă în Parlamentul European, care să se lupte pentru viața, pacea, demnitatea, prosperitatea, libertatea și suveranitatea a noastră, a tuturor! Dumnezeu sa ne ajute!”, a spus, sâmbătă, la Timișoara, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu (AUR), la Timișoara: Este nevoie de o oaste de PATRIOȚI CREȘTINI în Parlamentul European, care să lupte pentru viața, pacea, demnitatea, prosperitatea, libertatea și suveranitatea noastră, a tuturor”

Comentariile sunt închise.