VIDEO/ Iranul a lansat un atac aerian asupra Israelului

Iranul a lansat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un atac aerian asupra Israelului.

Ce știm până acum:

Declarații oficiale: Forțele de Apărare Israeliene au confirmat oficial lansarea atacului asupra Israelului. Președintele american Joe Biden este informat despre atacul iranian asupra Israelului și va avea o întâlnire cu secretarii apărării și de stat ai SUA, directorul CIA și consilierul pentru securitate națională.

Rapoarte media actuale: Iranul a confirmat lansarea dronelor și a anunțat lansarea iminentă a unui atac cu rachete balistice la scară largă, potrivit presei iraniene. Iranul a lansat primul val de drone kamikaze se îndreaptă spre Israel și va dura intre șapte și nouă ore pentru a-și atinge ținta. Al doilea și al treilea val de drone au fost, de asemenea, lansate de Iran, a informat presa israeliană. Spațiul aerian al Israelului, Siriei, Libanului, Iordaniei, Yemenului și în apropierea Bagdadului au fost închise.

Atacul iranian a fost mult mai mare și mai complex decât au estimat forțele de securitate israeliane. Apărarea antiaeriană israeliană, deși a fost profund afectată în această noapte în ceea ce privește stocurile, a fost extrem de eficientă. Mass-media din Israel susține că, alături de SUA, Marea Britanie, Franța și Iordania, au interceptat 99% din dronele și rachetele iraniene.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „VIDEO/ Iranul a lansat un atac aerian asupra Israelului”

  1. Se recurge la orice mijloace pentru a declanșa o Conflagrație Mondială. Se pun ” focuri ” peste tot pînă ce va arde toată „pădurea ” !
    Pentru a o putea reface ( reconstrui ) sub o altă formă. De data aceasta în mod Universal.
    Pentru ca Adevarul despre lumea noastră să rămînă îngropat pe veci.

Comentariile sunt închise.