Dublă măsură. Ministerul Educației interzice simbolurile identitare în universități, dar permite promovarea homosexualității

Ministerul Educației interzice simbolurile identitare în universități, dar permite promovarea homosexualității în rândul studenților.

Codul de conduită, care a fost emis de Ministerul Educației și care a intrat în vigoare în urmă cu câteva zile, interzice categoric promovarea simbolurilor identitare în mediul universitar, după cum a relatat RostOnline.

Pe de altă parte, Ministerul Educației nu are nicio problemă cu promovarea homosexualității în rândul studenților. Dimpotrivă.

Un exemplu în acest sens este un eveniment organizat de Asociația MozaiQ la Facultatea de Științe Politice a Universității București. Este vorba despre lansarea unui „Raport național privind calitatea vieții persoanelor LGBTQIA+ din România”.

„Acesta va fi folosit în anul electoral curent ca dovadă că persoanele LGBTQIA+ au nevoie de protecții legale, recunoaștere și respect în societatea româneasca”, menționează organizatorii.

Proiectul este implementat de Asociația MozaiQ și cofinanțat de Ambasada Franței și Institutul Francez din România.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.