Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud. Sorin Lavric (AUR): Turistul din fruntea țării, o nouă vizită de lux pe banii românilor

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează Administraţia Prezidenţială.

Vizita în Coreea de Sud a început, luni, cu ceremonia depunerii unei coroane de flori la Cimitirul Naţional din Seoul şi un tur informativ al Panmunjom (Joint Security Area) din Zona Demilitarizată.

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a subliniat că această deplasare a președintelui Iohannis  este „o nouă vizită de lux pe banii românilor”.

„Așa cum ne-a obișnuit deja, turistul din fruntea țării, care încasează lunar, din nefericire, salariu de președinte al țării, și-a aranjat, pe final de mandat, o nouă vizită de lux în „Țara dimineților liniștite”, așa cum au fost, de altfel, și toate diminețile acestui trântor pe care păpușarii statului paralel l-au instalat timp de zece ani la Palatul Cotroceni pentru a prădui țara după bunul plac.

Așa cum a procedat și anul trecut pentru vacanțele minunate pe care le-a petrecut în Japonia, Emiratele Arabe Unite, Chile, Brazilia, Argentina etc, deplasarea turistului Klaus Iohannis și a consoartei care viețuiește la Sibiu, se face cu un avion privat de lux, de tip Gulfstream G550, al cărui cost de închiriere variază între 5.500 și 10.5000 de dolari pe oră pentru o închiriere.

Evident, suita prezidențială, pe care Klaus Iohannis o târăște după el în acest sejur de lux doar pentru a salva aparențele, a fost expediată către Coreea de Sud cu un alt avion, pentru a nu-i deranja pe cei doi belferi pe parcursul drumului, statul român fiind astfel obligat să suporte alte costuri suplimentare pe care, până acum, slugile lui Iohannis au decis să le secretizeze pentru ca românii să nu poată afla adevărul.

După alegerile din acest an, Klaus Iohannis și toată clica lui de rândași, care au parazitat Partidul Național Liberal, trebuie aruncați la groapa de gunoi a istoriei, iar viitorul președinte al României va avea obligația nu doar de a desecretiza costurile acestor vacanțe de lux, pentru ca românii să afle cât au plătit fiecare din buzunarul lor pentru distracțiile cuplului prezidențial, dar trebuie să recupereze sub orice formă prejudiciul financiar pe care acest trădător l-a cauzat statului român”, a transmis, printr-un comunicat de presă, senatorul Sorin Lavric (AUR).

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.