13 ani de la accidentul care a marcat destinul fotbalistului Mihai Neșu. „A înțeles să va fi transferat să joace pentru Dumnezeu”

Vineri, 10 mai, se împlinesc 13 ani de la accidentul care avea să marcheze viața fotbalistului Mihai Neșu.

„10 mai 2011, o dată care a făcut schimbarea între omul din stânga cu cel din dreapta. O data în care Mihai Nesu a înțeles ca va fi transferat, ca va juca pentru Dumnezeu. E zi de zi pe teren (la Cihei, unde a coordonat tot santierul Complexului de recuperare „Sfântul Nectarie” singur) si ne arata ca se poate trai în trup fără de trup.

La mulți ani spre mantuire Mihai Neșu! Puterea lui Dumnezeu se arata desăvârșită în slăbiciune. Îți mulțumim pentru exemplu!”, a transmis, pe Facebook, Fundația Mihai Neșu, fiind atașată și o imagine cu Mihai Neșu înainte și după accident.

După retragerera din sport, fostul fotbalist Mihai Neșu și-a dedicat viața ajutorării copiilor bolnavi. Mihai Neșu coordonează un proiect extraordinar, care constă în construirea unui centru de recuperare pentru copii și adulți și în ridicarea unei biserici.

Pe același subiect:

Visul lui Mihai Neșu, aproape împlinit! Ce se mai întâmplă pe șantierul unde se construiește un complex de recuperare pentru copii și o biserică (FOTO)

VIDEO/ Un munte de credință. Mihai Neșu: Dumnezeu ne iartă nouă atâtea și noi nu putem ierta un fleac?

Urarea lui Mihai Neșu, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști: Să avem și noi din Harul Mântuitorului, să avem putere să trecem peste toate greutățile. Hristos a Înviat!

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.