Urarea lui Mihai Neșu, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști: Să avem și noi din Harul Mântuitorului, să avem putere să trecem peste toate greutățile. Hristos a Înviat!

Fostul fotbalist Mihai Neșu a transmis, vineri, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști, un mesaj emoționant, cu urări de nădejde și de credință.

Cu ocazia Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos vă doresc tuturor să aveți nădejde și credință, a transmis Mihai Neșu prin intermediul unei înregistrări video postate pe Facebook.

„Dragi prieteni, cu ocazia Sărbătorilor de Paști am dorit să vă transmit un mesaj în semn de mulțumire pentru tot sprijinul pe care ni l-ați acordat de când am lansat noua campanie pentru construirea Complexului de Recuperare Sfântul Nectarie din Cihei. Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat. Cu ajutorul vostru am reușit să strângem până acum aproape 1,3 milioane de euro. Sperăm în cel mai scurt timp să începem și contrucția.

Cu ocazia Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos vă doresc tuturor să aveți nădejde și credință. Să avem și noi din Harul Mântuitorului, să avem putere să trecem peste toate greutățile care se ivesc în fiecare zi. Hristos a înviat!”, a spus Mihai Neșu.

Fostul fotbalist stelist, Mihai Neșu, un adevărat creștin mărturisitor, a suferit un grav accident în urmă cu aproape 10 ani.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost