Acces pe bază de permis digital, în anumite zone din Paris, din iulie

Parisul va fi împărțit în zone în această vară, pentru intrarea în anumite zone fiind necesar să permis digital pe telefon.

Măsuri speciale vor fi puse în aplicare în întregul oraș, ca parte a securității sporite în jurul Jocurilor Olimpice, care încep în iulie.

Oricine dorește să intre în anumite zone, inclusiv rezidenții, vor trebui să aplice pentru un Pass Jeux special pe o platformă administrată de poliție. Restricțiile se aplică în principal șoferilor, dar chiar și pietonii vor trebui să arate un cod QR pentru a intra într-o zonă numită „zona gri” din jurul râului Sena în centru, unde va avea loc ceremonia de deschidere.

Perioada de aplicare pentru permise a fost deschisă astăzi, oamenii trebuind să încarce diverse documente pentru a fi autorizate. Restricțiile de intrare în zona gri vor fi valabile 24 de ore pe zi pentru o perioadă de opt zile, între 18 iulie și 26 iulie. După începerea oficială a jocurilor, restricțiile din această zonă vor fi ridicate, dar șoferii vor trebui să-și arate permisul la perimetrele zonelor „roșii” și „albastre” care acoperă zone semnificative ale orașului, în timp ce zonele gri vor acoperi exact zonele în care au loc evenimente.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Acces pe bază de permis digital, în anumite zone din Paris, din iulie”

  1. Păi bineinteles, dacă pașaportul vaccinal nu a ținut, atunci trebuie făcut altfel, iar Jocurile Olimpice ( Panem & Circenses ) sunt o acoperire perfectă.
    Căci după părerea mea, odată ce acest pașaport a fost introdus și acceptat de mulțimea credula , el nu va mai fi ridicat în veci, fiind înlocuit instantaneu cu un altul, cel ce va lega între ele orașele de 15 minute din componența orașului luminilor.
    Știut fiind faptul că pașaportul reprezintă un document ce permite circulația printr-un teritoriu străin, pe o anumită perioadă.

    Iar francezii, ca noi toți , nu se mai află în țara lor, odată ce au nevoie de pașaport pentru a circula prin capitala patriei ce a fost o dată mîndria și farul Europei .

Comentariile sunt închise.