Claudiu Târziu (AUR) condamnă atentatul împotriva conservatorului Robert Fico, premierul Slovaciei

Claudiu Târziu (AUR) a condamnat, miercuri, atentatul împotriva premierului slovac, Robert Fico.

„Au încercat azi să-l ucidă pe Fico, premierul Slovaciei. Îl amenință cu moartea și pe Trump. Asta e natura globaliștilor: criminală. Îi omoară pe cei pe care nu-i pot opri”, a transmis, miercuri, pe Facebook, președintele CNC AUR, Claudiu Târziu.

Reacția liderului AUR a venit la scurt timp după ce agențiile de presă internaționale au anunțat că premierul Robert Fico a fost împușcat.

Remintim că premierul Robert Fico s-a opus Pactului privind migrația. Totodată, premierul Slovaciei a anunțat, în octombrie, că oprește livrarea de arme către Ucraina.

Pe același subiect:

UPDATE/ Premierul slovac, Robert Fico, a fost împușcat în timp ce se plimba prin mulțime. A fost transportat la spital cu elicopterul

După Polonia și Ungaria, Slovacia NU acceptă planul UE privind cotele de migranți. Premierul Robert Fico: Nu este solidaritate, este un dictat!

Slovacia anunţă încetarea ajutorului militar pentru Ucraina

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost