Claudiu Târziu, la Țebea: Patrioții AUR se vor lupta la Bruxelles pentru pace, libertate și suveranitate. Este legământul nostru pentru țară (VIDEO)

Alegerile din 9 iunie reprezintă un moment crucial al istoriei, când avem de ales între libertate și sclavie, suveranitate și vasalitate, demnitate și umilință, pace și război, viață și moarte, a spus, miercuri, la Țebea, Claudiu Târziu, preșesintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

Claudiu Târziu a subliniat că statul român trebuie să redevină al românilor.

„În 9 iunie, luptăm pentru sufletul nostru, pentru țara noastră, să fie suverană, pentru românii noștri, de aici și de pretutindeni, pe care avem dreptul și obligația să-i apărăm”, a spus Claudiu Târziu.

Totodată, liderul AUR a explicat că România trebuie să fie tratată cu demnitate în UE și să aibă o șansă la dezvoltare egală cu a celorlalte state.

„Patrioții AUR pe care prin votul dvs îți veți trimite la Bruxelles se vor lupta pentru pace, demnitate, prosperitate, libertate și suveranitate.

Acesta este legământul pe care ni l-am luat și pe care îl reînnoim aici, la umbra gorunului lui Horea și lângă mormântul lui Avram Iancu. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a spus Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost