Când „Hristos a înviat” încalcă „standardele comunității”

Sâmbătă, 4 mai, două articole referitoare la Învierea Domnului, publicate pe pagina Rost, au fost cenzurate de Facebook, sub pretextul încălcării „standardelor comunității”.

Este vorba despre articolulul „Lumina Sfântă a fost primită la Mormântul Domnului la ora 14:13” și despre articolul „Părintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa, despre o întâmplare de Paști, de la Aiud”.

Elementul comun pentru ambele articole este sintagma „Hristos a înviat!”, care- evident- nu reprezintă un „conținut violent și explicit”, așa cum am fost notificați.

„Tehnologiile noastre au indicat că această postare arată similar cu alte postări care încalcă Standardele comunităţii privind conținutul violent și explicit. Nu le permitem utilizatorilor de pe Facebook să distribuie conţinut care prezintă violenţă explicită”, se menționează în notificare.

În continuare, suntem informați că postările respective nu sunt șterse, ci „postate mai jos în Flux decât de obicei”.

Pentru a păstra aparența de „libertate de exprimare”, suntem anunțați că, în caz în care considerăm că s-a făcut o greșeală, putem solicita o analiză și, totodată, s-ar putea să avem dreptul să contestăm decizia în instanță.

O notificare similară am primit și pentru articolul despre părintele Gheorghe Calciu.

Dragoș Moldoveanu: Care standarde? Care violență?

„Hristos a înviat” încalcă „standardele comunității”. Minunea primirii Luminii Sfinte înseamnă “conținut violent și explicit”.  Care standarde? Care violență? Contra-valorile promovate cu forța de neobolșevicii distrugători de familie și neam nu vor fi niciodată „standarde”. Iar adevărații promotori ai violenței sunt cei care se proclamă drept victime ale unei închipuite opresiuni. O asemenea reacție este ilustrativă în ceea ce privește modus operandi al marxiștilor noi cu multe fețe”, a comentat Dragoș Moldoveanu.

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Când „Hristos a înviat” încalcă „standardele comunității””

  1. Inca o data ” se probeaza ” pana unde merge ” dreptul omului ” versus ” dreptul statului ” si ceea de inseamna ” statul de drept ” in varianta ” noua , asa zis ” legal privind publicarea ” Apoi ori ei ” sunt prosti ” ori suntem noi ” cei prosti ” , atat timp cat peste tot in comunicarea ” crestin cu crestin ” sintagma ” HRISTOS A INVIAT ” este ” SIMBOLUL SARBATORII DE MII DE ANI ” A PASTELUI . Dar , ” unii sunt mai importanti ca altii ” si doresc sa iasa in evidenta cu orice pret , ” inclusiv cel al prostiei ” , de ce ? fiindca in mintea lor considera ” ca au puterea ” prin ” interpretarea legii ” , dar asta este , asta este doar ” inceputul ” , restul ” deomizarii , urmeaza pas cu pas ” prin ” puterea de stat „

    Răspunde

Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.