Claudiu Târziu (AUR), despre cum va vota în PE: Pentru mine, care sunt atașat de valorile neamului meu, interesul național primează. Contează România și românii

Interesul național primează, astfel încât la orice vot în cadrul Parlamentului European va ține cont de România, a spus, miercuri, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

Declarația a fost făcută, miercuri seara, într-o emisiune la Prima News.

Întrebat fiind în funcție de ce criterii va vota, în calitate de europarlamentar, în cadrul Parlamentului European (PE), Claudiu Târziu a subliniat că interesul național primează, indiferent de grupul politic european din care AUR va face parte.

„Interesul național primează și nu există nimic care să mă poată obliga să fac rabat de la acest lucru, nici măcar apartenența la un grup politic. Dacă un grup politic nu ține cont de interesul națiunii mele, nu am ce să caut acolo”, a spus Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, politica adevărată se face cu conștiință și dintr-un partid țintit pe interesul național.

„Din punctul meu de vedere, care sunt mai atașat de valorile neamului, contează țara mea, România, și românii mei. După ei, toți ceilalți, pe care îi pot ajuta, dar după ai mei”, a menționat liderul AUR.

Invitată în cadrul emisiunii, Oana Florea (PSD) a ținut să precizeze că, după alegeri, în Parlamentul European se vor face alianțe politice astfel încât „grupul extremiștilor” să nu aibă majoritate în PE.

„Noi suntem extremiști pentru că vrem pace, libertate, pentru că vrem familie naturală, că vrem să ne păstrăm credința, tradiția.

PSD și PNL, care ne-au închis în case, ne-au omârât bătrânii, ne-au obligat să ne vaccinăm cu tot felul de chestii, ei nu sunt extremiști, ei sunt democrați”, a reacționat Claudiu Târziu la eticheta de „extremism” pusă partidului AUR de reprezenta PSD.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost